מחפש כבר 27 שנים !!!!!!!!!

מחפש כבר 27 שנים !!!!!!!!!

את נעימת הפתיחה הכללית עם החצוצרות של הטלויזיה הלימודית מאמצע שנות ה- 70 על רקע שקופית הלהבה ! לח'ברה באתר ששייך לזה אין וגם לא ברמת-אביב ! מה עושים ??????? אביתר.

ליילנד

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ברוך הבא

לפורום הזה, זה באמת מקום מתאים לך כיוון שאתה אספן לא קטן, אני מקווה שתמצא כאן את מבוקשך.

בּני

New member
אביתר ברוך הבא

אני עוקב אחרי הודעותיך בפורום תח"צ השכן ורק עכשיו שמתי לב לשילוב של התקליטים בחתימתך. מכיוון שאני אוסף תקליטים ישראליים אשמח לפרטים על "ארכיון התקליטים"? תודה בני

ארכיון של 31,000 תקליטים ודיסקים

אך רובם לועזיים - פופ ורוק בריטי ואמריקאי מהשנים 1974 עד 1986 בדר"כ. המון מוסיקת AOR ואני נחשב בכל קנה מידה לאספן היחיד בישראל של הלהקות הבאות: 10CC ALAN PARSONS PROJECT TOTO PROCOL HARUM SUPERTRAMP WANG-CHUNG HALL & OATES AMBROSIA ASIA ויש לי אלפי תקליטי שדרים ישראלים משנות ה-70, 80, 90. יש לי אלפי פריטים של כל אחת מהלהקות המוזכרות לעיל, למשל בנוגע ל- 10CC אני מס' 1 בעולם עם למעלה מ- 2000 פריטים שונים של אותה הלהקה ! אני לא מצליח למצוא בישראל אף מעריץ רציני של הלהקות האלה !!!! לגבי ישראלים: אני מעריץ היסטרי עד אימה של אושיק לוי ונפתלי אלטר !

בּני

New member
O.K אותי המלחת להרשים ../images/Emo13.gif

איפה מאחסנים 31000 תקליטים? והאם יש לך בין כל הפריטים גלויות תקליט למיניהן?

חיובי. גלויות תקליט של אלן פרסונס

עם השיר EYE IN THE SKY מיום 10.06.1982 ועוד המון אחרות - גם של מוסיקה קלאסית.

בּני

New member
וישראליות?

האוסף האחרון שהתחלתי הוא של גלויות כאלה מישראל, לדעתי יצאו מאות כאלה אבל אני לא מצליח למצוא מידע... זה מסוג הדברים שרק אנשים כמונו יכולים לעזור, כמו שרון תרם כרזה למוזיאון שמן.

אה ! ומשהו לאורן: יש לאמא שלי אוסף

ענק של פחיות קוקה-קולה משנות ה-70 מכל מיני מקומות... אורן יכנס לפורום הזה ויחשוב שהוא התבלבל כי הוא רואה את ליילנד ואותי המון בפורום שלנו: פורום תחבורה ציבורית שבו כבר אלפי צילומים מרתקים !!!

ליילנד

New member
אורן גם אספן קוקה

של כל מיני דברים של קוקה קולה והיתה לו תצוגה יפה בתערוכה בחולון, הוא היה גם במפגש של הפורום לאספנות ושם נפגשנו, כך שאני כבר לא הפתעה בשבילו. גם תחבורתי היה במפגש, מזמן לא ראיתי את שמו גם בתח"צ.

בּני

New member
אספן קוקה ../images/Emo13.gif

מעניין מה פרוייד היה אומר על זה. אגב בדרום אמריקה אם את מבקשת "קולה" שואלים אותך איזה? קוקה קולה או פנטה קולה או ספרייט קולה...

ליילנד

New member
פה בארץ לא../images/Emo35.gif

RC קולה, פפסיקולה, קולה מקס, קריסטל קולה ועוד כל מיני כאלה

רוזן71

New member
31000 תקליטים!....

בס"ד. אביתר בוקר טוב. כל הכבוד על האוספים. אבל תסביר בבקשה משהו, 31,000 תקליטים גם אם תאזין פעם אחת לכל תקליט זה 31000 שעות, שזה בערך 1300 יממות מלאות (ללא שינה), שזה 3.5 שנים של שמיעה רצופה. ואם אתה מאזין לתקליטים "רק" 8 שעות ביממה אז בילית רק 10 שנים בהאזנה, וזה רק אם שמעת את התקליטים רק פעם אחת, ואם האזנת פעמיים שלש לכל תקליט!... ולא דיברתי על אוסף 70000 התמונות שלך שגם מצריך "קצת" זמן. וההתנדבות לעזר מציון... (כל הכבוד, אגב). איך עושים את זה?? בברכה, רוזן.

חלק מהתקליטים נרכשו למטרת אוסף

ולא להשמעה. כך למשל יש לי את אותו תקליט מסויים של 10CC בחמישה עותקים שונים כי מדובר בחמש עטיפות שונות מ-5 מדינות שונות. אני נוהג לקטלג ולמיין את הצילומים בלילה.

krause

New member
תנאי לקבלתך לפורום. הצגה של

לפחות 20 תמונות של רכבת פלשתין מהאוסף האדיר שלך.

אהלן איציק ! כמו שאתה יודע מזמן

הרי שפירסמתי הרבה מעבר ל- 20 תמונות כאלה בפורום שלנו - תחבורה ציבורית. לכשיהיה לי יותר זמן, אסרוק למענך עוד.

למעלה