מחפש יריד לתאריך 15.4.08 למישהו יש המלצות ליריד בזור המרכז ב- 15.4.08 ?
H HayaBee New member 31/3/08 #5 עליך לפנות לליאורה 110 כאן בפורום נשמע לי שגוי שלא מקבלים דוכנים, אנא בדוק עם ליאורה.
ל לימיצ New member 2/4/08 #7 אכן כן, אין דוכנים באבנט ב2 ימי ג' שלפני החג רק בחול המועד חוזרים הדוכנים לקניון.
H HayaBee New member 2/4/08 #8 אופס...נזכרתי זה היה גם בחגים הקודמים הנה יש כאן דוגמא של קניון שלא מאפשר לדוכנים לעבוד דווקא לקראת החג כשיש עבודה בשפע.....חבל.
אופס...נזכרתי זה היה גם בחגים הקודמים הנה יש כאן דוגמא של קניון שלא מאפשר לדוכנים לעבוד דווקא לקראת החג כשיש עבודה בשפע.....חבל.
M mgpo New member 3/4/08 #10 תודה רבה חגית עידכנה אותי אבל נסיעה מהמרכז לנהריה כרוכה ב4 שעות נסיעה וזה קצת רחוק בטח בחגים תודה שוב ולילה טוב
תודה רבה חגית עידכנה אותי אבל נסיעה מהמרכז לנהריה כרוכה ב4 שעות נסיעה וזה קצת רחוק בטח בחגים תודה שוב ולילה טוב
ל ליאורה110 New member 3/4/08 #11 במקום הקניון הגדול בפ"ת אנחנו במרום נווה לכל המעוניניים אנחנו נמצאים ביום שלישי 15.4 - 17.4 בקניון מרום נווה ברמת גן , אבל גם שם אנחנו יוצרים יריד של אמנים בלבד, אז מי שמוכן להצטרף אלינו מוזמן ליצור קשר. ושיהיה לכולנו הרב הצלחה לפני החג המתקרב.
במקום הקניון הגדול בפ"ת אנחנו במרום נווה לכל המעוניניים אנחנו נמצאים ביום שלישי 15.4 - 17.4 בקניון מרום נווה ברמת גן , אבל גם שם אנחנו יוצרים יריד של אמנים בלבד, אז מי שמוכן להצטרף אלינו מוזמן ליצור קשר. ושיהיה לכולנו הרב הצלחה לפני החג המתקרב.