מחפש יעד לאוקטובר.....

niruzu

New member
מחפש יעד לאוקטובר.....

אני ועוד שלושה חברים נורא רוצים לסוע לשבועיים לטייל באזור אירופה.........טיול תרמילים, עם עצירות באכסניות זולות. רומניה לא על הפרק, אותה אני אבקר בלי קשר לטיול, ואיטליה חזק בתמונה חוץ מהעובדה שהיא די יקרה.... אז בהתחשב במזג האויר של אוקטובר, בארנק לא תפוח מידי של סטודנטים, וברצון שלנו לטייל בנופים עוצרי נשימה ולא במקומות היסטוריים, ושוב, היעד הוא אירופה, היכן הייתם ממליצים לי לטייל? תודה רבה רבה רבה מראש לכל העונים!!!!!

ליאורט1

New member
נראה לי שמערב אירופה לא על הפרק

אם אתם סטודנטים ממוצעים נראה לי שכל יעד במערב אירופה לא ממש בא בחשבון בלי להרגיש שעושקים אותך על כל צעד שאתה עושה. היו כאן בעבר לא מעט דיונים על מזרח אירופה וטורקיה לדעתי אלו האופציות הטובות ביותר.

sela v

New member
כן

השאלה מה התקציב שלך. במערב אירופה תתכונן לתקציב של לפחות 50 יורו ליום כתרמילאי, אלא אם אתה מגיע ומתכוון לעשות טרק מהיום הראשון עד האחרון, ולחיות על אורז ופסטה.

niruzu

New member
אתה צודק

זה בדיוק התקציב שתכננתי שצריך למערב אירופה, 50 יורו ליום. אם מכניסים את הטיסה שהיא לפחות 300 דולר כנראה, למרות כל מיני דילים, ואם נכניס נסיעות ברכבת ואוטובוסים זה מגיע בערך ל-1200 יורו. וזה לשבועיים. תשמע, אנחנו מסוגלים לעמוד בתקציב כזה, השאלה היא האם יש יעדים במזרח אירופה שניתן להגיע להם באוקטובר ולא להפגע מהמזג אויר, וכך אפילו לחסוך יותר.- בכל מקרה טורקיה ורומניה לא עומדות על הפרק תודה!

sela v

New member
אפשר גם במזרח אירופה

לבזבז 50 יורו ליום, ואף יותר. הכל תלוי בכם, ומה הדרישות שלכם. אני בדעה שאם נוסעים וכל הזמן בודקים את הכסף זה לא כזה כיף. עדיף לצאת אם קצת יותר ולחזור עם עודף בכיס או אם כרטיס פתוח.

למעלה