מחפש טיסן שני

Activist

New member
מחפש טיסן שני../images/Emo6.gif

אני מחפש טיסן שני. מישהו יכול להמליץ לי על טיסן שברמה לטיסן שני ונוח להטסה? תודה activist

hifly

New member
טיסן שני

1-סיגול 40 -תוצרת סיגול 2-T34-תוצרת-world model 3-טיגר ספורט-תוצרת-טנדר טיגר. 4-AT 6-Texan-תוצרת great planes 5-טיגר 2-תוצרת- carl goldberg 6-Lanier Invader -תוצרת Lanier כולם למנועי 40-46- --4- ערוצים אמיר

טל_18

New member
הגזמתה אמיר

t34שאני ראיתי אותו במנחת הוא הוטס על ידי מישהו ברמה הבינונית והיא לא קצת קשה וחוץ מזה שזה כנף תחתית

Activist

New member
T 34../images/Emo35.gif

הי טל. אתה אומר שלא כדי לי לקנות את הטיסן T 34. דווקא קראתי עליו הרבה והוא נראה לי בסדר לא? מה אתה חושב? (אני בטוח שיש לך יותר נסיון ממני) activist

טל_18

New member
עדיף שתשמע לאמיר

אבל אני ראיתי בשטח שהוא ממש קשה ואני בונה עליו בתור טיסן 5 בערך

hifly

New member
טיסן שני

טל הT34 ודומיו נחשב טיסן שני סטנדרטי,והוא לא קשה להטסה. אם תכננת אותו בתור 5 אז מצבך קשה.כיוון שטיסנים מסוג זה יכולים אפילו לשמש טיסן ראשון,עם קצת מאמץ. אם אתה רק מתחיל ועדיין בשלב הטרינר,אתה תראה שתוך זמן קצר זה יהיה לך פשוט מאד,ואז גם הT34 יהיה פשוט. אמיר

אמיר נ

New member
T-34

אני מטיס אותו בתור טיסן שני(יותר נכון ביום שישי הזה אטיס פעם ראשונה) וראיתי אנשים לא הכי מומחים מטיסים אותו. לדעתי זה טיסן מתאים לטיסן שני.

ofersi

New member
T-34

בתור מטיס של T-34 דע לך כי זהו הטיסן האולטימטיבי למתחילים+ הוא גם כנף תחתית וגם טריינר בו זמנית, הוא נעים ונוח להטסה הוא גולש מצויין, ויש לו את היתרונות של כמה מהטיסנים המתקדמים יותר. יש לו גלגל אף, טוב למתחילים. ובקיצור אחד הטיסנים הטובים שהופיעו באזורינו. נו... קצת הגזמתי אבל ממש מומלץ עופר

hifly

New member
כנף תחתית

בדרך כלל טיסן שני הוא כנף תחתית אלה אם כן אתה מעדיף להשאר עם טיסן כנף עילית. יש גם טיסנים כנף עילית אוירובטים שיותר קשים להטסה מהטרינר. אמיר

טיסן שני

אני יכול רק להוסף לרשימה את ה VOYAGER של TOWER הכנף היא אותה כנף שנמצאת ב AVISTAR כך שנחיתה בטיסן הזה מאד דומה לנחיתה ב AVISTAR. מנסיון - מאד קל וידידותי וגם נראה לא רע בכלל. דני

Activist

New member
T34../images/Emo35.gif

רציתי לדעת כמה יכול לעלות לי הטיסן כולל מערכת סרווים ומנוע טוב activist

hifly

New member
תברר בחנות .

טיסן בסביבות 1200 מנוע 46 500 רדיו 4 ערוצים 1200 המיספרים רק להמחשה פחות או יותר לא כולל סטרטר פוואר פנל ארגז כלים וכו אמיר

שלט רחוק מוכר את הטיסן ב700 שקל

היי, איך הגעת ל1200 שקלים אתמול לקוח שלי השיג את הטיסן משלט רחוק ב700 שקלים כבר מזמן כולם מוכרים אותו בזול בכפר שמריהו הוא נמכר בזמנו ב550 שקלים אצל אשר מראשון נדמה לי שהוא נמכר אפילו ב650 (לא בטוח) ועכשיו גיא משלט רחוק מוכר את זה ללקוחות שלו ב700 שקלים ומי שישלם שקל יותר כנראה פרייר שלא יודע להתמקח. בברכה אבי ורטהיימר

hifly

New member
שיגעון של מחיר אני כבר לא מעודכן

לגבי דגמים כאלו. אמיר

למעלה