מחפש טיסן למנוע

mozas

New member
מחפש טיסן למנוע

היי עשיתי הסבה למנוע של מסור ואני מחפש לבנות טיסן בשבילו. המנוע הוא נפח של 30CC הוא מקביל למנוע 1.20 . אני מחפש לבנות טיסן מתוכנית כמה שיותר מפורטת. בבקשה לא להפנות אותי לאתר התוכניות של אמיר אני לא מסתדר איתם . לא משנה אזי טיסן. העיקר תוכנית מפורטת . אני מוכן גם לקנות אותה.תודה תודה.

jeblesh

New member
אים אתה רוצה אני יכול

לאזור לך להיסתדר אים התוחניות שיש באתר של אמיר אני יודעה שרובם נירעות לא מפורתות אבל אפשר להוצי מהם מידות מדויקות על כול דבר אים יודעים קצת CAD ומישתמשים בתוחנה נורמלית...

mozas

New member
על איזה טיסן אתה מדבר

שמתאים למנוע 1.20 או 30CC .

jeblesh

New member
טוב אני יצתרך קצת יותר מידע

כמה מישקל התיסן יצתרך ליסחוב בערך (מנועה דלק ...)? כמה קוח איהיה למנועה? אייזה תיסן אתה רוצה משהו פשות או משהו ארובתי משוגע? יש לך אייזה שיגעון מיוחד לגבה תיסן זתומרת מה סיגנון ההתסה שלך ארובתי תיסה נוחה ויציבה תן לי את כול פהרתים העיילה ואני קבר ימצה לך כמה תוחניות שיתעימו....

mozas

New member
תודה על הרצון

לי אישית לא משנה העיקר זה טיסן גדול שיתאים המנוע בערך 2-3 קילו

isak

New member
הסבת מנוע

הי, הייתי מעוניין לדעת איזה מנוע הסבת, במה זה כרוך, כמה זה עולה וכו.. בתודה, איציק

mozas

New member
ההסבה

הוא של הומליט נפח 30CC . במקור זה מסור לחיתוך עץ. יש להוריד כל מיני נחושת שלא צריכים. אבל הכי חשוב יש כתבה מצוינת של אמיר מפליי " מסורים באויר "ראוי לציון לשבח. כמובן שצריך טיסן יותר גדול זה מה שאני מחפש עכשיו

למעלה