מחפש חרמנית

המממ... שובב.... ../images/Emo68.gif

אני חרמנית 24 שעות ביממה אבל חרמנית רצח על החבר שלי חולה עליו וחולה על סקס שיש לנו והכי אני אוהבת זה את ה-
שלו אני לא יכולה בלי דודו המתוקי שלי ומה שאני עושה לו במיטה......
מטריפה לו את כל החושים..... וכשאני
לו אז הוא בכלל משתגע

ROZELESS

New member
מצטער אבל ...

לא אני ולא יפעת מכניסים יותר אנשים מהפורום לרשימה שלנו אני נתתי את הדואל שלי פה פעם ואני רק מקבל וירוסים מכל מיני חולרות שסמנו עליהם פס בגלל צורת הדיבור שלהם ..... ככה שאין לנו כלום נגדך אבל אנחנו לא לוקחים יותר סיכונים

The mook

New member
יפעת, תירגעי מותק

אני בטוח שאת נורא נחמדה וכאלה, אבל יש מספר מצומצם של בנות שבאמת יודעות איך ל
אצלנו, הגברים יש את דילמת המציצה - אם היא לא
טוב ונגיד לה את זה, יש סיכוי שהיא לא
יותר בכלל, ואז הפסדנו. אני מציעה לך לדבר עם חבר שלך (ראינו שאת מאוד פתוחה) ואז או שאת תרווחי מזה (תלמדי משהו) או, וכאן האופציה הטובה יותר, תחזרי אלינו, תגידי שאת באמת ה
ת הכי טובה שלו ותתני טיפים לבנות, שילמדו ממך. סגרנו?

ROZELESS

New member
תאמין לי שמה שהיא עושה לי זה רק טוב

אני לא מאילו שאוהבים לגמור בפה ....והמציצה שיפעת מעניקה לי זה משהו לא נורמלי .... ואל תדאג .. אני תמיד אומר לה וגם היא תמיד אומרת לי מה עושה ומה לא עושה טוב בזמן הסקס ........ לנו אין ת´בעיה של " אם נספר אז נפסיד " .... נהפוך הוא מי שלא מספר הוא זה שדוקא מפסיד

The mook

New member
מ-צו-ין

אתם באמת נשמעים כזוג חרמנים אוהבים ונחמדים. רק משהו איתך אני צריך לברר, ידידי: לא אוהב לגמור בפה? או שמע הייתי צריך לכתוב: !?!?!?!?!?!?!? פרט, נמק והסבר באופן מיידי תודה.

אני לא אוהב לגמור ליפעת בפה .....

מה לא מובן פה ?!?!?!? אותי זה דוחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The mook

New member
לא יעזרו כל סמני הקריאה, ידידי

אותי לא הצלחת לשכנע, או אפילו להסביר: אתה באמת אוהב לגמור ב...מגבת? אז איפה אתה גומר? ויפעת? אתה לא חושב עליה? מה עם כל הברזל והחלבונים שהיא מפסידה? טוב, נראה לי כאן טיפל´ה הגזמתי, אבל הייתי חייב.

ROZELESS

New member
הגזמת ועוד איך !!!

מה זאת אומרת לגמור במגבת ???? מתחילים עם מציצה ואחרי ה"חימום" הנ"ל כשהיא חמה ורטובה חודרים לכוס הרטוב ואחרי זיון עולמי גומרים בפנים !!!

למעלה