ה הדג נחש 2 New member 1/2/06 #30 ניסית לאכול סלט.. עם שמן תינוקות?...בעעעעעעעעעעעע... ובכלל איך הגענו לעזאזל לביצים?..
A a girl named tal New member 1/2/06 #34 הואיל ושני הצדדים מכחישים כל קשר לפרשה והואיל ושני הצדדים אינם לוקחים אחריות והואיל ומרשי ומרשתי מורשים למרשם מרשלמו, התרשמתי ,(נא לרשום) ש... בעצם אני אשלח את זה בדואר רשום
הואיל ושני הצדדים מכחישים כל קשר לפרשה והואיל ושני הצדדים אינם לוקחים אחריות והואיל ומרשי ומרשתי מורשים למרשם מרשלמו, התרשמתי ,(נא לרשום) ש... בעצם אני אשלח את זה בדואר רשום
ה הדג נחש 2 New member 1/2/06 #35 אובגי'קשיין...../images/Emo88.gif נשבר לי אני צריך לעשות אוברול"...לאוטו... מה הקשר קיבינימט..אני מתחיל לאבד את זה...
אובגי'קשיין...../images/Emo88.gif נשבר לי אני צריך לעשות אוברול"...לאוטו... מה הקשר קיבינימט..אני מתחיל לאבד את זה...
A a girl named tal New member 1/2/06 #36 ססטיינד ../images/Emo88.gif אל תעשה לו אוברול, תעשה לו חולצת בטן וחצאית מקסי (לא המקסי הזאת) לי יש טסט וגנבו לי ווינקר , אני צריכה שמישהו ידפוק וינקר בשבילי
ססטיינד ../images/Emo88.gif אל תעשה לו אוברול, תעשה לו חולצת בטן וחצאית מקסי (לא המקסי הזאת) לי יש טסט וגנבו לי ווינקר , אני צריכה שמישהו ידפוק וינקר בשבילי
ג גלי 1970 New member 1/2/06 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך שראיתי את הודעת פתיחת השירשור ידעתי שלא תישארו חייבים ותיגרמו לי לצחוק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך שראיתי את הודעת פתיחת השירשור ידעתי שלא תישארו חייבים ותיגרמו לי לצחוק
P P u s s i c a t New member 1/2/06 #40 בהצלחה ../images/Emo140.gif וגם אם לא תמצא ישר - או ככה, תשאר, תהנה מהמקום ההזוי שצמח לו פה - ומי יודע, אולי זה יבוא עם הזמן
בהצלחה ../images/Emo140.gif וגם אם לא תמצא ישר - או ככה, תשאר, תהנה מהמקום ההזוי שצמח לו פה - ומי יודע, אולי זה יבוא עם הזמן