מחפש חלופה לשימוש בביצים באפיית עוגיות יבשות
שלום לחברים,
אנחנו מכינים בבית עוגיות יבשות (גדולות יחסית) מבוססות קמח מלא או שיפון,
הייתי מעוניין להחליף את הביצים (שתי ביצים לכל הכמות) במשהו אחר
בעבר, זכור לי שקיבלתי המלצה על שמן קוקוס/חלב קוקוס
(משהו שמבוסס על קוקוס) ויצא מעולה!
אני מכיר את האפשרות להשתמש בפישטן טחון ובבננה אך מעדיף משהו אחר (אם עדיפות לקוקוס)
אשמח להמלצותיכם במציאת חלופה
(כזו שגם לא תכיל מס' רב של קלוריות...)
תודה רבה!
שלום לחברים,
אנחנו מכינים בבית עוגיות יבשות (גדולות יחסית) מבוססות קמח מלא או שיפון,
הייתי מעוניין להחליף את הביצים (שתי ביצים לכל הכמות) במשהו אחר
בעבר, זכור לי שקיבלתי המלצה על שמן קוקוס/חלב קוקוס
(משהו שמבוסס על קוקוס) ויצא מעולה!
אני מכיר את האפשרות להשתמש בפישטן טחון ובבננה אך מעדיף משהו אחר (אם עדיפות לקוקוס)
אשמח להמלצותיכם במציאת חלופה
(כזו שגם לא תכיל מס' רב של קלוריות...)
תודה רבה!