מחפש חומר תיאורטי

BarPeleD

New member
או! תודה רבה. זה עוזר מאוד.

צעד חשוב בהתקדמות - אדפיס את זה ואתחיל לעיין. מודה לך מאוד! אגב - אם כל איזור המנוע מאוד מלוכלך בגריז וכד' - מה הדרך הכי טובה לנקות אותו?

BarPeleD

New member
למרוח את הנפט בעזרת מברשת ולשפשף?

אני שואל כי אני לא רוצה לגרום למנוע נזק (בטח יש מקומות במנוע שבהם שריטות יכולות להידרדר לנזק ממשי) - אז מה הטכניקה הכי טובה לדעתך?

בועז בר

New member
המנוע מפורק כבר מהשילדה?

בכל מקרה, גם אם לא, תשיג לך איזה פיילה קטנה (או קערה גדולה), שים בה מעט נפט או סולר או בנזין, הנח תחת המנוע ותעבור עליו עם מברשת צבע, כשהעודפים נוזלים לקערה וחוזר חלילה. אחרי שרוב הגיפה נמצאת בקערה תחליף לנפט נקי ותחזור על התהליך עד שכל מה שיכול לרדת ירד. עכשיו תגלה שיכבת ג'יפה עמוקה יותר של קורוזיה ושמנים שדבוקים חזק. יש ספריי דגריזר (DEGREASER) שיחסל את רוב כתמי השמן העקשנים, ויעשה טוב גם לג'אנטים. קורוזיה צריך לשפשף בנייר שיוף עדין למתכת, ולקנח בליטוש עם סקוצ'ברייט טבול בשמן. באותה הזדמנות תרסס את כל הברגים ב-WD או ספריי שחרור דומה כדי שיהיה יותר קל לפרק. רצוי לעבוד עם כפפות חד פעמיות כדי לא לספוג לעור את הנפט ושות'. את הנפט/בנזין המשומש תאגור באיזה מיכל ותשאל את המוסכניק של הקיבוץ איפה מיכל המיחזור שלו. לא לשפוך לאדמה או לביוב!

עזרה

טוב אם יש לך סבלנות בוא נתחיל. מדובר בקטנוע פיאגו C בעל מנוע 2 פעימות הזנת דלק :קרבורטור דלורטו ללא כוון יחס דלק אויר וזה אומר פרק נקה הרכב(הורד את הפלסטיק מדרכה הימני בעזרת מברג שטוח הורד פילטר אויר ובעזרת בוקסה מס 8 בחור הנמצא ליד פדל ימין הורד את הקרבורטור הצתה :פלטינה או אלקטרונית תלוי בשנה הנעה :לוריאטור האחורי היכן שהרצועה מורכבת יש חשיבות נוספת והיא ההנעה הראשונית ע"י שתי משקולות וקפיצים ודא שהם ישנם (השתמש בבוקסה מס8 הורד את הצלחת הראשונית לאחר מכן את הקייל ואז שלוף את הוריאטור האחורי כאשר אתה מרחיב עם אצבעותיך את שתי לחיי הוריאטור למידע נוסף המשך לשאול

BarPeleD

New member
אוקיי...

תודה על ההסבר, אבל לא הבנת נכון למה התכוונתי - אחרי כל מושג שאתה אומר - כמו, נאמר, שתי פעימות - אני צריך הסבר על מה זה שתי פעימות... אין לי שום מושג על כלום - אם תוכל לתת לי מחדש את אותו ההסבר, רק עם פירוט על כל מושג - הנני עבדך השפוט לעד. תודה בר

daditami

New member
הגזמת

דו פעימתי, נו באמת, אם את זה אתה לא יודע. נראה לי שתיהיה לך בעיה אמיתי לפרק את הטוסטוס ולעשות משהו. כלומר לפרק זו לא הבעיה אלא מה תעשה הלאה. נראה לי שכדאי שתיקח אותו לגן ילדים ותיצק אותו בבטון שלפחות הם יהנו ממנו. הכל ברוח טובה, ויחד עם זאת קח את העצה של בועז בר ותיצמד למוסכניק של הקיבוץ ואז סביר להניח שתלמד הרבה יותר מאשר כאן בהתכתבות.

הגזמת

שום עבד אם אתה יודע לקרוא אנגלית כנס לאתר HOW STAFF WORKS .COM ושאל אותו על 2T ENGIN לעולם על תנקה בסולר אונפט או בנזין עדיף בנזין

למעלה