מחפש חולדות

ma11ohad

New member
מחפש חולדות

אני אומנם לא מגדל זוחלים אבל אני מגדל חולדות התחלתי בזה כשגרתי בקנדה והבאתי איתי שתי חולדות מדהימות. אני מעוניין בשתי נקבות חולדות צעירות בדגש על אופי בריאות ויופי. ומוכן לשלם יותר בשביל חולדות מיוחדות. מחיר חולדה לגידול בקנדה הוא 80 ש"ח ואני מוכן לשלם את אותו מחיר אם תמצא חולדה שעומדת בסטנדרטים. תודה

GUYLI9

New member
שמע

החולדות כאן הם להאכלה אז רובם לא בעלות אופי בריאות ויופי...

ma11ohad

New member
גם חולדות שיועדו למאכל...

יכולות ליהיות יפות ובריאות אם הם צעירות מספיק אני יכול להוציא אותם מהטראומה של לחיות בצפיפות

naja

New member
../images/Emo2.gif 80 ש"ח לחולדה?

אני מוכן לדלג על איזו האכלה או שתיים.......

1צחי

New member
אני

מגדל חולדות פנדה שחור\לבן ואפור\לבן כמובן בריאות ומאריכות ימים (בד"כ). מעניין איזה חולדות יש לך מקנדה? אם אתה מזדמן לדרום תקבל ממני חולדות במתנה.

barakhal1

New member
תקח מבית החיות

יש להם בטח. אומנם לאכלה לנחשים אבל ייתנו לך בטח לקנות כדי לגדל

1צחי

New member
אם אפשר

לתאר מה מייחד את החולדות שהבאת מקנדה (גודל,צבע וכד')?

ma11ohad

New member
חולדות מקנדה

החולדות שלי הן מסוג אוזני דמבו איריות. זה זן של חולדות שמורבה בתור חיית מחמד בלבד, הן מואפיינות באוזניים יותר גדולות ושמוטות, אפשר למצוא אותן בכל הצבעים. האיריות זה סוג הצבע שהוא שחור עם יהלום לבן על החזה. שני ההורים שלהם הם אלופים. וקניתי אותן בבית הגידול הזה http://sugarandspiceexotics.tripod.com/sugarandspiceexoticpets/id8.html

barakhal1

New member
אתה מוזר...

יהנו יש גם תחרויות לחולדות כי אמרת שהם אלופים, חוץ מזה זה לא ממש פורום מתאים לחולדות כי פה הם אוכל. בכל מקרה תהנה עדין

naja

New member
תמיד אפשר לנסות.......

איפה הוא רשם שאלו זכרים?

1צחי

New member
האמת

שזוהי מסכנה נחפזת שלי מכיוון שהוא רשם שהוא הביא שתי חולדות מקנדה והוא מחפש נקבות....

1צחי

New member
עיינתי

בתמונות החולדות שלי ללא אילן יוחסין אך דיי יפות,אתה עדיין מוזמן לבוא ולקבל חולדות לפי בחירתך (יש מגוון צבעים ודוגמאות).

למעלה