מחפש חוות על Solden

yarond6

New member
מחפש חוות על Solden

אפשר לקבל חוות דעת או סיכומי גלישה מחברה שגלשנו בסולדן לאחרונה ?
אני חושב כבר על שנה הבאה.
הסיכומים שמצאתי בפורום הם די ישנים ואשמח למשהו יותר עדכני

J3di

New member
אחלה אתר להלן הסיכום חופשה שלנו

היינו 2 השנה, ארגון עצמי, סוף ינואר 2018
טיסה למינכן - אלעל 307$ לאדם
שכרנו רכב - 260 יורו סה"כ + דלק, מאוד שימושי באוסטריה, מאפשר לך להגיע כל יום למעלית אחרת / אתר אחר, לחזור להתקלח לנוח + לצאת בערב. אם אתה ממש בתוך העיירה קרוב למעלית כנראה שלא צריך ותוכל להסתדר ברגל/אוטובוס. לא לשכוח לקנות מדבקה לאוטוסטרדה האוסטרית.
לינה - ישנו בדירה עם מטבח, אישה מבוגרת ונחמדה שלא יודעת אנגלית משכירה קומות 2 ו-3 גרה בקרקע, זה די נפוץ שם - 580 יורו לזוג, בפאתי זולדן (5 דקות נסיעה למעלית)
יש אפשרות ללון ביותר זול ב-Huben, באיזור ה-350-400 יורו, שקצת יותר רחוקה (15-20 דקות).
רוב הדירות ששיכות מוניציפלית לזולדן מקנות כניסה חינם למתחם בריכה/ספא (בריכה ענקית עם זרמים) במרכז זולדן frieziet שזה פלוס רציני. אלה ששיכות ל-Huben נותנות לפעמים כניסה למתחם ספא המטורף שיש שם (לא היינו) ה-aqua dome.
החלק הכי חשוב - הסקי מעולה - מסלולים טובים, מגוונים, מטופחים, מעליות ברמה גבוהה עם כיפות וחימום תחת, אין כמעט תור. האוסטרים יודעים מה הם עושים.
השו"ס הגדול בעיני שאתה מקבל במחיר של הסקי פס הרגיל (החל מהשנה) גם כניסה לאוברגורגל והוךגורגל - 2 אתרים בגודל בינוני שחיברו בניהם ברכבל ומהווים אתר אחד, מה שהופך אותם לאתר בגודל דומה לזולדן, האתרים האלה פחות עמוסים מזולדן, היו נקודות בזמן שהיה לנו מסלול פרטי רחב עצום לעצמינו, מדהים. מבחינת ימים אנחנו עשינו יומיים מלאים בהוך/אובר גורגל, יום בקרחון של זולדן, ויומיים ביתר זולדן. אם היינו באים ל-6 ימים רק לזולדן היינו חורשים אותו כבר ביום השלישי/רביעי (אנחנו גולשים מנוסים אבל לא מטורפים).
בקיצור - זה ממש מעולה שאפשר לגוון בין זולדן, הקרחון שלו, ועוד 2 אתרים במרחק נסיעה של רבע שעה - אם אתה מגיע לזולדן פשוט לא לפספס את הוך/אובר גורגל
חיי לילה - נחשב טוב, אנחנו מהעייפים שהולכים לישון מוקדם
אוכל - מאחר ולקחנו דירה ולא מלון, אכלנו כל ערב בחוץ, onkel tom מסעדה מעולה שחזרנו אליה פעמיים, ויש איטלקיה מעולה בשם GUSTO, האוכל באתר במחיר סביר על גבול היקר, תלוי לאן אתה הולך. למרות שמו, לא זול בזולדן, אוסטריה מה לעשות..
ציוד - יקר, תזמין מראש בהנחות www.alpinresorts.com
הדרכה - לא עשינו, בטח יקר
כרטיס סים - בזולדן בדואר 10 יורו ל-5 גיגה
&nbsp
זהו :)

yarond6

New member
יופי של חופשה

תודה על ההסברים
נשמע מצויין
אתה יכול לשלוח לי לינק לדירה ? הדירה יכולה להכיל יותר משניים ?
היות ואני פחות מנוסה ממכם ואני חובב כחולים ואדומים לייט איך המסלולים בעיניך בשני האתרים זולדן ואוברגורגל הוכגורגל והאם גלשתם ב סנופארק ?

yarond6

New member
לינה בזולדן

מישהו יכול להמליץ על לינה בזולדן והסביבה, לא חייב ממש בעיירה.
אשמח לחוות דעת וקישורים

למעלה