מחפש חובבות שירה

melalon

New member
מחפש חובבות שירה

משורר כמעט בלתי ידוע שאפילו הצליח להצטרף לאגודת הסופרים, אך גילה שאין לזה כל חשיבות, מעוניין לטפח לעצמו קהל קטנטן של שתיים שלוש ארבע קוראות משכילות ורגישות, כדי להרגיש פחות מתוסכל, שהוא כותב רק למגירה שלו, או לספרים, שאף אחד לא קורא לדוגמא: לפני כחודשיים קיבלתי מכתב מספריית הפועלים קח את ספרי השירה המיותרים שלך, או שנגרוס אותם לקונפטי אולי הניסוח היה עדין יותר, אך זו הייתה המשמעות אלוהים, כמה קשה להיות משורר במדינה הזאת ואני עוד משורר ניאו-קלאסי, לא מודרני אין שום קורא כמעט במקום שכוח האל הזה שמעוניין בכלילי סונטות וכו אבל מנסים, לא?

לב אדום

New member
היי

יש לציין שאני חובבת שירה יש לציין שאני כותבת שירים כבר שנים ואצלי הם סתם שוכבים במגירה אז צור קשר ,,,

melalon

New member
כוח ואמונה בדרך הקשה

לא קל להיות משורר בישראל החומרנית והאלימה של 2001 כל פעם כשאני פוגש אדם הדומה לי המתעלם מהחומר וכותב כמה שירים לעצמו וזה לא משנה בכלל אם אתה מפרסם זה עולה המון כסף ובסוף אף אחד לא קורא את השירים שלך לי אולי קשה מעט יותר אני לא משורר מודרני, שקל יחסית להבין את שיריו אני משורר ניאו-קלאסי שכותב בעברית עשירה עם מבנים מסובכים אך אני מעודד כל משורר שבו אני פוגש, אנחנו שבט בפני עצמנו מאחל לך המון בהצלחה ושמרי על קשר

לב אדום

New member
ושוב,,,,

אשמח אם תישלח לי שיר בנושא ``כמיהה לאהבה`` ובכלל צור קשר בדואר אלקטרוני ``פרטי``

melalon

New member
שיר בשבילך

הנפשות הפועלות הנפשות הפועלות בחדר הלוכד אבק הן הסיפור שלא נגמר והסופר המשותק המוזה התלויה על צלב הרעבה לאהבה והגרניום הנובל באדנית החרבה כל המראות כל המראות המתחלפים מן החלון המסורג. קליידוסקופ עיר עשנה, הישנה בצל בריחים. מחוך המלונות הדוק ומעליו ערפיח עג, אך היא שואפת רוח ים, ואת שפכיה הדלוחים שוב מזרימה בלי הפסקה אל חיק המלח המופלג. עוד צלב על כותל השעות. איך הימים אורחים-פורחים כנוכחים-נעדרים, המבקשים זיק של תקוה. עציה הדהים חולמים. כתפי כל הבתים שמוטות. על הטיילת עוד פתוחים מאה בתי האהבה, אך רוח בוקר עצבה שוב מגיפה את הדלתות. העלעלים מתרוצצים, וקצף הגלים שיבה. האצבעות שבחלון את כפור הסורגים לופתות. [הערה: שיבה-כמו זיקנה] להתראות, אלון דרך אגב, איך אוכל לשלוח לך אימייל בלי לדעת את הכתובת אני ממש טירון בעניין, רק שלשום התחברתי לדואר האלקטרוני לפני זה הייתי תמיד משתמש באיסיקיו

שלכת

New member
גם אני שואפת להרקיע אל השחקים

is there any body out there? גם אני כותבת ואני אף שואפת להוציא לאור אבל... לי אין ציפיות אולי שילמדו עליי פעם לקראת הבגרויות:) בכל אופן לרוב אני כותבת לעצמי הרי הכתיבה הינה תרפיה לנפש youre not alone תהיה אופטימי תמיד יש את האחד המיוחד שיקרא בין השורות וידע בדיוק מה רצית לומר והוא יבין ואתה תדע שכלום אינו לשווא איתך שלכת

melalon

New member
תודה על העידוד

תודה על העידוד מחמם הנפש יש תחושה שאנו האנשים הכותבים אם פרוזה ואם שירה ורובנו למגירה אנו שבט אבוד בישראל החומרנית של היום וצריכים לעודד זה את זה החיים זה לא רק עבודה פנסיה וחפצים

למעלה