רזה ומכוערת לא הולך?...הרי לא בוחרים אישה לפי מראה חיצוני לא? ככה כולם אומרים לי....לא שאני מאמינה...הרי בכל זאת המראה הראשוני כן קובע......כך יודעים אם נמשכים או לא...ובכלל זה הקאצ´ הראשון. בכל מקרה....סתם לידע כללי מעניין אותי לדעת למה דווקא מלאה ויפה התספק את סקרנותי?......תודה
ואגב....לא מפרסמים כאן מספר טלפון....יש כאן משוגעים שנכנסים לפעמים ומסוגלים להטריד אותך.....בשביל מה להתגרות בגורל? יום נפלא מקסימושששששששש
לא הייתי קוראת להם פסיכים יקירתי, אני מסכימה איתך שרוב האנשים בוחרים את בני בנות זוגם עפ"י המראה... ולא הייתי קוראת לגברים שמעדיפים אותנו "עבות" פסיכים... טוב שיש כאלה גברים כמו שטוב שיש גברים שיעדיפו בלונדיניות, גבוהות, נמוכות וכו´... זה כל היופי לא? כל אחד מעדיף משהו אחר....
פעם באמת חשבתי שהם בטח פסיכים.. כי הרי מי יאהב אותי ככה??? אבל הסתבר לי שזה בגלל שאני לא ממש סבלתי את עצמי.. ברגע שנתתי לעצמי... התחלתי לקבל בחזרה.. אז היום, אני לא חושבת שהם פסיכים, אני חושבת שההעדפה שלהם גורמת להם לא לפספס את מה שהאחרים פספסו.. או מפספסים...
כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה ואם הוא אוהב נשים מלאות ויפות זו שכותו , אני כבר הסברתי שגבר או שאוב אישה שמנה או שלא אין באמצע .... מה לךעשות אלה החיים שלך גילה