מחפש חבורה . . .

מחפש חבורה . . .

(אם זה לא המקום נא מיחקו את ההודעה) מחפש חבורה (בתור שה"מ - ! ) באזור ירושלים (עדיף (לכם ) בתשלום\תשלום סימלי <בתור דמי רצינות !- זאת אומרת שאני יהיה חייב להיות רציני ! / יש פרטים שלי בגילדה . . .

Guy24Gold

New member
פופקורן יותר שווה מבמבה

אבל לוקח יותר זמן לנקות אותו אחר כך.

Boba Smith

New member
תלוי איזה פופקורן...

יש את הפופקורן עם החמאה שלא ממש לטעמי, עדיף פופקורן רגיל עם הרבה מלח... אבל הכי סבבה לשחק עם כוס קולה עם קרח

../images/Emo45.gif

חסל קולה בעם. אבל במבה היא טעימה, פשוט נגמרת מהר מדי... הכי פשוט וממלא- פיצה. סלידינקי סניף סניף

Boba Smith

New member
פיצה זה בלאגן...

בסוף יוצא שכל אחד מקבל שני משולשים... זה מבאס...

DDN

New member
לא כ"כ.

אצלנו כשהיינו מזמינים פיצה, זה 2 פיצות ל4 אנשים, כל אחד אהב משהו אחר. כ4 חתיכות לבן אדם :) אבל מאז הבנו שבמקום להזמין אוכל, עדיף להכין בעצמך בבית. גם יוצא זול יותר, גם משביע יותר וגם טעים יותר.

Guy24Gold

New member
אנחנו תמיד קונים פופקורן למיקרוגל

יוצא ממש טעים. ותמיד כשמשחקים כשביד משקה כלשהוא הוא נשפך על הדפי דמות. תמיד!

Nihau

New member
הכרזה: תחרות כתיבת חוקי מרפי למ"ת

חוק ראשון: שחקנים תמיד יבחרו באפשרות שהש"מ לא חשב עליה חוק שני: דפי דמות תמיד יהרסו במהלך פגישה ללא קשר לרמת ההגנה עליהם (אם יש דף דמות על שולחן תמיד תגיע רוח להעיף אותו, גם אם הסתגרתם במקלט אטומי חסין אימהות) חוק שלישי: הטלפון הסלולרי תמיד יצלצל באמצע הקטע הכי מותח ויצור הכל לשעה של שיחת שחקן-אימא\סבתא\קרוב\ת משפחה מעצבן אחר\ת חוק רביעי: הפיצה תמיד תגיע אחרי שהתייאשתם מלחכות והתחלתם לשחק טוב נגמרו לי הרעיונות לעכשיו ויש לי מוס שוקולד להכין ביי

סנדרין

New member
עוד אחד: ../images/Emo142.gif../images/Emo180.gif

20 בקוביה יוצא רק כשצריך לזרוק כמה שיותר נמוך...

l o r e

New member
עוד חוקים

- השחקן המאחר תמיד יגיע עם השליח של הפיצה - ככל שהסיכוי לפגוע בך קטן יותר, כך הסיכוי של השה"מ להוציא 20 בקובייה גדול יותר

בורן

New member
תמיד כשכולם מסתכלים על הקוביה

שמסתובבת על השולחן, יקח לה שעתיים עד שהיא תגמור, וברגע שכולם כבר מרימים את הראש אז היא תנחת. תמיד בקטע שאתה כבר בטוח שתנצח באה עזרה לרעים ומפרקת אותך.

הממ

the dragon is NEVER really sleeping תמיד כשצריך לזרוק משהו על אחד השחקנים הדבר היחיד בסביבה הוא הקוביות. אם זה נראה כמו מקום מושלם למארב - לרוב מישהו חשב על זה לפניך. אם השיחים זזים באופן מיסתורי זאת אף פעם לא הרוח. כמות ההפרעות במהלך הפגישה עומדת ביחס ישיר לכמות הפעמים שהזכרת לשאר דיירי הבית -לא- לבוא להפריע. אם זה תוכנן לפרטי פרטים - זה לא יופיע בפגישה. אני רוצה מוס שוקולד.

בורן

New member
אם הרעים נראים חזקים מדי-

יש סיבה טובה לכך. אם הרעים מטילים אימה על כולם- יש סיבה טובה לכך. אל תתעסק עם כאלה בחורים

למעלה