מחפש הצעה ל...

מחפש הצעה ל...

גיטרה חשמלית טובה + מגבר... בבקשה תנו לי הצעות או מאיפה לקנות במחירים זולים (אפילו יד שנייה) תודה גברים

p u n k e r

New member
חבר...

אתה רוצה להגיד לי שלא שמעת על כלי זמר, מרום ועוד חנויות גיטרה??? הקיצר אני ממליץ לך על החנות כלי זמר או כמו שהמורה שלי אומר ...כלי זבל (למרות שזה לא כלי זבל!!!) טוב אז ככה זה בה בחבילה גדולה עם ציור של סקיטר בתוך אלף פייפ מחזיק גיטרה הגיטר- SQUIER STRAT. BY FENDER טובה לגיטרה ראשונה מגבר- SQUIER CHAMP 15- 15 וואט מגבר סטאנדרטי לניגון בבית וגם אפשר להופעות בבית ספר וכאלה (הופעות קטנות) פלוסים וציוד נוסף- בחבילה גם מגיעה כבר הכבל, סת מיטרים, מפרטים, טיונר לכיוון המיתרים, אוה אוה קטנה בידית, רצועה (לנגינה בעמידה), ישנם גם בחירה של צבע אבל שאני הייתי בחנות היה רק שחור הצבעים לבחירה הם:שחור,אדום,כחול,לבן המחיר......... :(...... 2300 ש"ח אולי ירד אולי עלה לא יודע הרבה זמן לא הייתי בכלי זמר וגם עם הייתי לא בדקתי את המחיר לדעתי הוא נשאר אותו דבר (אה כן אל תתן לאף אחד להגיד לך שזו חרה גיטרה זו בסך הכל הגיטרה החשמלית הראשונה שלך זה לא צריך להיות איזה גיבסון ב 11,000 שקל רק הגיטרה!!!! ) תם מסירת המידע בבקשה.....אסף

תודה גבר......

ואם אני רוצה לעשות הופעה בבית ספר היא טובה לזה? אני לא מבין כל כך בזה.... זה צליל פאנק או מה?

p u n k e r

New member
טוב...אז...

זה לא גיטרה לפאנק אבלאני מנגן איתה פאנק בכיף כל מה שמתחשק לך אתה יכול לשחק אם האפקטים... עם אתה מנגן משהו כמו NOFX למשל תנסה לשנות את הצליל שיהיה כמו הצלילי בשירים שלהם...

למעלה