מחפש הצעה לטיול

מחפש הצעה לטיול

אני מחפש הצעה למקום בטבע להיות בו יום יומים. מקום שלא עוברים שם כמעט אנשים ואם אפשר שיהיה עם מים, מעיין או משהו דומה. אז מי שמכיר מוזמן להציע. עדיף באזור הצפון אבל כל הצעה תתקבל בברכה.

סוג ב

New member
אוהל על שפת הכנרת?

או ליד הירדן? זה כבר לא העונה ואין שם הרבה אנשים. חשוב שתתעדכן קודם במזג אוויר.

אני מחפש משהו יותר מדויק

אני הייתי שם אני מחפש רעיון למשהו שלא הייתי אלא א"כ יש איזה מקום שם שהוא מיוחדת עצים, קרוב לשפה עם גישה נוחה למים.

ליד המפל הניסתר.

עכשיו רגוע שם. אתה חש שהעולם שלך וסתם הצעה אישית. קח תרכב צא וחפש מקום שקט. יש גם את חוף הבונים שהוא דיי נחמד.

בטח נוסעת.

מחר יהיה לי תאריך מדויק. נו זה נשמע לך או לברר לך על מקומות? עשיתי המון לינות שטח אך איני יודעת את שמות המקומות.

זה מקום מדהים

הייתי בו הרבה פעמים אני מחפש משהוא יותר בסגנון של בריכת הקצינים (עין עלמין), אם את מכירה, יותר מוצל וסגור לא חוף ים פתוח.

mister xy

New member
אפשר להצטרף?

איך שאני מקנא....

קתרזיס

New member
אם יש לך 12 יום

לך לעשות ויפסאנה. 10 ימי מדיטציה בשתיקה ואף אחד לא מדבר איתך - יהיו לך 12 שעות ביום לחשוב על כל מה שאתה רוצה. האוכל ללא בשר (הם נגד הרג של בעלי חיים). יש הרצאות בערב על הלימודים של הבודהא - אבל ממילא כל מה שהוא אומר זה שכל אחד צריך לחקור בעצמו ולמצוא את הדרך שלו במקום להאמין לאחרים. אני עשיתי שלוש פעמים. פעמיים בארץ ופעם באנגלי. (אתה תוכל למצוא על זה רשומה בבלוג שלי אם מעניין אותך). ושוב, אני מתכוונת ברצינות ששווה לעשות. גם שקט, גם שלווה (לא מיידי אבל תוך כדי הקורס), והמון המון זמן לחשוב בלי הסחות.

|ממי שמחפש חופש לא הולך להתמסטל עם ויפסאנה

הוא מחפש 'שקט' לא בלבולי שכל. כל הרצאה שלא תהיה, הבהירה והנכונה והמעניינת והמחברת ביותר - היא לא השקט הנכסף. שקט = שקט. נוף ולבד. שם ממילא לא יהיה מי שידבר איתו, אם יהיה חכם לסגור את הנייד. ואוכל? מה הוא בעונש? או שהדגים עוזרים לו לשתוק? זה להחליף אלוהים אחד באחר כל הבולשיט הזה. זה לא אישי, פשוט ויפסאנה זה למי שמחפש את עצמו בשקט, ולא למי שמחפש מעט שקט בשביל עצמו:) חוץ מזה, זה סבבה של דבר. אך, בשום אופן לא חופש!

קתרזיס

New member
ומה עם 12 שעות מדיטציה ביום?

כשיושבים שם, ואסור לקום - יש זמן לחשוב על כל מה שרוצים. האוכל והשאר לא קשור... ובכל מקרה, זה לא להחליף אלוהים באלוהים. מי שספקן לעולם לא יאמץ דברים בלי לבחון אותם קודם.

משתוקק10

New member
עין מבוע, לא רחוק, אך מקום מדהים.

הוא נמצא על כביש 1 בדרך מירושלים לים המלח, יש שמה ברכת מים שעולה ויורדת, ישם מקום מקורה מגשם, ויש אפשרות לישון על הגג המקורה, ויש מעיין נסתר שאפשר להתבודד שם בכיף. ביליתי שם המון, מקום מדהים בעיני.

סוג ב

New member
ואם כבר בים המלח עסקינן

במחסום של החיילים לפני אזור המלונות, אפשר להחנות שם את הרכב ויורדים ברגל את ההר לכיוון ים המלח. יש שמה מקומות נדירים ושקטים. אפשר להקים שם אוהל. יש הרבה עצים שיוצרים פינות שקטות ומוצלות. יש שם גם בריכות בוץ ומנהרות.

למעלה