ל-dancin fool
1-one size-אחד האלבומים המדהימים של זאפה,זהו אלבום פרוג-פיוז'ן עם שירי בלוז-רוק חזקים בכיכובו של הבלוזיסט הנודע ג'וני גיטר ווטסון. באלבום יש קטעי נגינה מדהימים ומהירים של זאפה,ג'ורג' דיוק והמתופף תומפסון-אלבום מומלץ ביותר. 2-you are what-זהו אלבום קונספט של זאפה,כל כולו שירים ממיטב הסגנונות(כולל המון הבזקי פרוג פה ושם),יש בו רק קטע אינסטרומנטלי אחד.מדובר באלבום מחאתי ביותר שהיה אסור לשידור בארה"ב.האלבום מכיל קטעים חזקים ביותר-מומלץ בחום. 3-lumpy gravy-אלבום ישן של זאפה המכיל שתי רצועות ארוכות.זהו אלבום רוק המשולב יחד עם מוסיקה קלאסית והמון דיבורים,האלבום קצר(כ-30 דקות)-לא מומלץ בשלב הנוכחי,זהו אלבום בעיקר למעריצים שרופים שטעמו המון זאפה. 4-zoot allures-אלבום רוק משובח ביותר,גם מי שלא מעריץ או חובב זאפה נהנה מהאלבום הזה,האלבום עם סאונד מצוין למרות שהוקלט בשלושה ערוצים(פלא לאותה תקופה).באלבום מנגן זאפה על הגיטרה החשמלית של הנדריקס לאחר שקיבל אותה במתנה ממנו(הנדריקס טען שזאפה הוא היחידי שראוי מבחינתו לנגן בגיטרה שלו)-כאמור,אלבום רוק חזק מאוד. 5-joe's garage-אחד האלבומים היותר חביבים עליי של זאפה.זהו אלבום כפול. הדיסק הראשון הוא יותר שירים ואילו הדיסק השני הוא יותר אינסטרומנטלי(לדעתי מדובר בבית ספר למוסיקה,זאפה מדהים על הגיטרה וויני קולייוטה מדהים על התופים).זהו גם אלבום שהמון אנשים שלא חובבים יותר מידי זאפה אוהבים.זהו בדרך כלל אחד האלבומים המוצלחים ביותר על מנת להכנס לעולמו היצירתי,המגוון והאוונגרדי של זאפה-אלבום פנטסטי ביותר,מומלץ בחום(יש ביקורת עליו בשרת העיוור כדאי לך לקרוא). הערה:אני יודע שעל רוב האלבומים המלצתי לך,מה לעשות בחרת אלבומים טובים.בנוסף,אני חובב זאפה מושבע ומכיר את הכל,לכן בעיניי הכל טוב. אני חושב שזאפה מדהים אך לא תמיד מגלים זאת בשמיעה ראשונה לכן צריך לשמוע כמה פעמים עד שהאסימון נופל,ותאמין לי שהוא נופל קשה מאוד להרים אותו-פשוט מתמכרים.