מחפש המלצות

Pootie Tang

New member
../images/Emo45.gif

אפילו לא נכנס לחמישה הטובים שלו, ואני לא ממש מהפאנטים שלו.

לונג

New member
אחלה אוסף

אני פשוט מת על I Am Music וElectric Wire Hustler Flower שניים מהשירים האהובים עלי, כבוד שהכנסת אותם כי לא כולם התחברו אליהם

micL

New member
סך הכל אוסף טוב

אבל השארת את אחד השירים הטובים אי פעם בהיפ הופ בחוץ. מדובר ב RESPIRATION יחד עם בלאקסטאר מתוך האלבום שלהם (בלאקסטאר)

אבל ג'יי זי ממשיך ואומר...

but i did five mil ,i aint been rhyming like common since. ואז קוואלי אומר בשירו : ghetto snow If lyrics sold then truth be told I'll probably be just as rich and famous as jay-z Truthfully I wanna rhyme like common sense Next best thing I do a record with common sense אז מי יותר צודק ???

שניים מהאמנים היותר אהובים עליי. :)

בקומון נראה לי שההוא מעליי טיפל(מתן? לא זוכרת את השם. :X), אז אטמוספיר(שמישהו אחר ידבר על Felt. ;[) לא מזמן הם הוציאו אלבום חדש, האמת.. לא הצלחתי כל כך להתחבר אליו, אז נלך על דברים ישנים יותר.. השירים האהובים ביותר עליי: Trying to Find a Balance Fuck You Lucy God Loves Ugly Don't Ever Fucking Question That If I Was Santa Claus The Woman With The Tattooed Hands God's Bathroom Floor די רפרפתי, אז יש לי הרגשה ששכחתי כמה, אבל נו.. אם אתה רוצה שליחות/העלאות - בכיף.. אה! גם Like Today

bigm2

New member
אם כבר הזכרת העלאות..

את רוב השירים שהזכירו בשרשור הזה לא מצאתי באימיול וכאלה...אז אם מישו יכול להעלות חלק מהשירים, אם יש לכם זמן וזה, זה יהיה מצוין:)

מהה

איך שכחתי את Abusing The Rib.. אולי השיר האהוב עליי שלהם.. אני מעלה לך את כולם וכבר אשלח לך קישור מאוחר יותר כרגע אני בכלל לא אמורה להיות כאן. :X

bigm2

New member
חח לא אמורה להיות כאן?

העיקר שאת שוברת את החוקים:) העלית?

למעלה