מחפש המלצות

מחפש המלצות

ערב טוב ארבעה או חמישה זוגות ערב יום שישי הקרוב ירושלים או בדרך אליה מצד אחד לא חומוס באבו גוש מצד שני לא ארקדיה מחפשים מקום נעים למפגש עם אוכל טוב נשמח לקבל כל הצעה המלצה וגם אזהרה תודה אלון

מצטרפת להמלצה על Zuni

לגבי תאנים היא בכל מקרה לא פתוחה בשישי, ותמיד הייתה לחובבי הז'אנר היותר טבעוני. המיקום שלה מקסים, אבל דווקא לא כל הביקורות האחרונות שקראתי עליה היו מחמיאות (אבל באמת הרבה מאוד זמן לא הייתי בה, אז זה לא מידע אישי)

zuni- מסעדה יחסית חדשה

לא כשרה, נמצאת ביואל סלומון (קצת מתחבאת- בקומה השנייה) -ממש לא בז'אנר המסעדות התירותיות שיש שם. אוכל טעים, לא יקר, שירות מצויין. יש את התפריט ברסט - לא "מסעדת שף", אבל בדיוק מה שהצגת כ"אמצע הדרך" ואכן קבלייר יוצאת די יקרה אם מדובר בערב- אבל אם אתם עוד מגיעים לעסקית צהריים של יום שישי, שממשיכה עד די מאוחר - בהחלט אחלה!

Merav B R

New member
קבלייר אבל היא די קטנה,

צריך לבדוק אם יש מקום ל- 8-10 אנשים

Merav B R

New member
האמת? אכלתי שם בצהרים עיסקית

אבל ניתן לבדוק בREST אם מתאים...

../images/Emo207.gif עוגת יומולדת

דבר ראשון תודה על ההצעות נבדוק נחליט ונחזור לדווח דבר שני לא מזמן חגגתי יומולדת עגול וביום שישי האחרון הכנתי ארוחת ערב לכמה חברים אחי החליט להפתיע אותי והכין לי "עוגת יומולדת" * גילוי נאות - אחי קונדיטור

אני יכול להציע לך סטייק זה יותר...

... בתחום שלי לגבי
תהיי צריכה לבדוק איתו
.

אז ככה ...

בסיס העוגה העגול הורכב משתי שכבות אחת של מוס שוקולד(מריר) אפוי והשניה של מוס שוקולד חלב על הכל היה ציפוי שוקולד. עליהם היו "נשיקות" של שוקולד חלב שהומס בשמנת והוקצף ומעליהם עוד משטח שוקולד . שני הריבועים הלבנים הם מוס שוקולד לבן באחד היה מילוי של דקוואז שקדים ובשני של פטל שניהם רוססו בשוקולד לבן עם חמאת קקאו לקישוט היו שני סוגי טווילים, טראפלס, מקרונים וגם מקלות ותלתלי שוקולד זהו עד כאן ההסבר ובזכותך גם אני יודע מה כללה העוגה אני חייב לציין שהיא גם טעימה מאוד... ערב טוב אלון

רוניM

New member
סתם שאלה ממישהי שמתחילה

בתחום... היכן הוא למד? בארץ בחו"ל? אשמח לפרטים...

למעלה