מחפש המלצות

מחפש המלצות

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד כולל GPS ומשולב עם טלפון למישהו יש המלצות לגבי זה?

כסף זה פחות קריטי

שיהיה כמה שיותר משוכלל שמתי עין גם על הHP 6915 חוץ ומהגודל והמצלמה הבנתי שהוא אחלה של מכשיר מכירים אולי איזה אתר טוב שעורך השוואה בין מכשירים (חוץ מזאפ) ?

no problem

New member
כמה משוכלל?

מה העדיפויות שלך? האם אתה רוצה WIFI? האם אתה רוצה יכולות סלולריות של דור שלישי? ו-GPS? אתה צריך לתת עדיפויות כי אין מכשיר עם כולם ויש מכשירים טובים ויקרים עם רוב הדברים.סתם כך, נסה להסתכל על המכשירים ב-GSMARENA. הנה כמה המלצות משם: QTEK 9600: ידוע גם בשמות אחרים. מכשיר נחמד מאוד (ויקר מאוד). יצא לי לראות אותו בארץ אבל אני לא יודע אם הבחור קנה אותו בארץ. בכל אופן, מכשיר עם כל היכולות חוץ מ-GPS. אפשר להוסיף GPS כמכשיר נוסף. יש לא מעט כאלה. NOKIA N95: יש לו הכל חוץ ממקלדת אבל מערכת ההפעלה היא סימביאן שאין לי מושג איך היא משתווה ל-WM5. יש גם GPS אבל לא יודע אם הוא טוב. המכשיר עקרונית עוד לא יצא אז אין ביקורות. NOKIA E61: גם נחמד. חסר GPS אבל נראה נחמד.

תודה על האתר

GPS זה הכרחי חשוב לי גם שיהיה BLUETOOTH WIFI חשוב אבל לא מאוד לגבי דור 3 זה הכי פחות קריטי בשבילי לגבי הN95 זה מכשיר סלולרי ש"מנסה" להיות מחשב כף יד אני מחפש משהו קצת ההפך מכשיר שהבסיס שלו זה מחשב כף יד משולב GPS ואחת מהתכונות שלו היא גם מכשיר סלולרי וכמובן שיש עדיפות של WM5 על פני הסימביאן

no problem

New member
אז תחפש שם.

לא חסרים מכשירים עם הSPECS שתיארת. BT זה סטנדרטי. אני לא חושב שראיתי מכשיר מהזמן האחרון בלי BT אבל הייתי ממליץ שהיה 2.0. WIFI פחות סטנדרטי אבל נדער שאין אותו. הייתי מחפש מכשיר שיש לו wifi b/g ולא רק b. לגבי GPS, למרות שהוא לא נפוץ, הוא גם לא נדיר. כמו שאמרת בהתחלה, יש את HP. נסה לחפש בלינק למטה. זה אתר (מאוד מוצלח לדעתי) של מכשירי כף יד.

no problem

New member
ומה חשוב לך שיהיה מהפלאפון?

אינטרנט? 3G? הקיצר, פרט ככל האפשר.

אני מציע לכם להתרחק מA701

חבר טוב שלי קנה אותו לפני כמה חודשים והוא מאוכזב לחלוטין. הוא גם השאיל לי אותו לשבועיים וגם אני ממש מאוכזב ממנו. בתור טלפון: הוא לא תמיד פותח את ערוץ המיקרופון של האוזניה. מה שאומר שאתה שומע את מי שמתקשר אבל אותך לא שומעים. בנוסף לעתים שיחות מתנתקות ותמיד עוברות 4-5 שניות מהרגע שאתה לוחץ על SEND (או על האוזניה) עד שהוא עונה באמת. כלומר אני לוחץ על SEND סופר עד שלוש ורק אז אומר "הלו". בתור GPS: זה מכשיר עם מסך (זה נקראה TRANSFLACTIVE או משהו כזה). מה שאומר שלא רואים אותו בכלל באור שמש! לשים מכשיר כזה על החלון באוטו - פירושו לא לנווט באור יום. לדעתי - עדיף לך לחושב על מכשיר אחר משולב טלפון ולחבר אליו את הGPS בחיבור BT.

למעלה