מחפש המלצות

river man

New member
מחפש המלצות

שלום לכולם. אם יש למישהו הצעה לאלבום עם אווירה קודרת, מויקה אפלה ושקטה שחודרת עמוק עמוק אשמח לשמוע. אני מעדיף שהמוזיקה לא תהיה כבדה, בלי יותר מדי רעש וגיטרות, העיקר שתיצור אווירה אפלה וקודרת. זה לא חייב להיות רוק מתקדם, אבל אני מתאר לעצמי שיש משהו בז'אנר הזה שמתאים להגדרה, כי יש בו מהכל. תודה

נסה את:

jade warrior - jade warrior (1971 robert wyatt - rock bottom (1974 steve hackett - Voyage of the Acolyte (1975 king crimson - in the court of the crimson king (1969 peter hammill - cameleon in the shadow of the night (1973 peter hammill - the silent corner and the empty stage (1974

RamiSun

New member
טוב עוד כמה...

אלבומי הסולו של רוג'ר ווטרס.... The Pros and Cons of Hitch Hiking Radio K.A.O.S. Amused to Death ועוד אחד שאני מחשיב כאלבום סולו שלו... The Final Cut קצת יותר כבדים אבל בראש... Pain Of Salvation - Entropia בעצם כל האלבומים שלהם...

emmily plays

New member
קודרת? גיטרות?

הרי dark side of the moon של פלויד מתאים בדיוק.. הרבה יותר מwish u were here שמצוין בפני עצמו אבל לא כל כך קודר...

בודאי!

החלק הראשון ב- Shine on you crazy diamond וגם Welcome to the machine וגם החלק האחרון של האלבום שימי לב לבקשתו: לא רק מוסיקה קודרת, אלא גם "אפלה ושקטה שחודרת עמוק עמוק".

Avishh

New member
Radio KAOS????

הוא חמוד!!!! קליל וגם קצת פופי...

Rubycon

New member
על אוניבר זרו שמעת?

Univers Zero להקת RIO בלגית שהוציאה שבעה אלבומים מ 1974 ועד 2002. כעיקרון הכי אפל שלהם הוא Heresie אבל אישית קשה לי להתחבר אליו (הוא מורכב משלוש יצירות ארוכות, רק אחת מצאתי קלה לעיכול). מעבר לכך יש את האלבום Ceux du Dehors, בתרגום חופשי לאנגלית Those of the outside והוא נטול גיטרות לחלוטין אבל לא נטול תוכן... זה בטוח. הכי מומלץ שלהם מבחינתי. אם אהבת, נסה גם את האלבומים 1313 ו Heatwave. לכל אלבום שלהם יש פנים ייחודיים.

מורנא007

New member
אפשר גם את

White Willow - Ignis Fatuus וגם את Ex Tenebris . מוסיקה שקטה עם אווירה קודרת. לפעמים יש הבזקים מתכתיים, אבל הם שקטים בדרך-כלל.

river man

New member
תודה

אם הבקשה שלי נשמעה ממוקדת מדי, זה לא היה בכוונה, פשוט רציתי שתבינו את הכוון הכללי ולא תמליצו על אלבום של samael או להקות בסגנון הזה (לא כי הן להקות רעות, פשוט לא מה שאני מחפש). תודה רבה לכולם

begone

New member
נסה את שני אלה

יוניברס זירו - קסננטיה http://www.kings.edu/rlladuca/uzxenantaya.mp3 יוניברס זירו - דנס http://www.kings.edu/rlladuca/uzdense.mp3

cut2

New member
Dense../images/Emo35.gif

מאוד מאוד מאוד כבד. לדעתי זה בכלל לא מתאים לבקשה של הבחור. אבל זה לא מונע ממנו להיות קטע מצויין, כמובן.

cut2

New member
הציטוט המדוייק:

"אני מעדיף שהמוזיקה לא תהיה כבדה, בלי יותר מדי רעש וגיטרות, העיקר שתיצור אווירה אפלה וקודרת". אז נכון שבUZ אין גיטרות, אבל זה כבד לחלוטין, ולכן הסתייגותי. בכל אופן, גם אני ממליץ על Opeth - Damnation. אלבום מעולה ונשמע כמו אחד שמתאים למה שאתה מחפש. נסה לדגום את Windowpane כדי להתרשם. אני אוהב אותו (ואת הלהקה בכלל) מאוד.

Rubycon

New member
אולי כבד אבל לא קשוח

לא כמו הקריספ של ביל ברופורד ב Fracture לדוגמא. הריברב של הבאסון נותן אפקט מאוד מיוחד (ומסמר שיער).

למעלה