מחפש המלצות לפ'אנק

yotamn9

New member
מחפש המלצות לפ'אנק

אהלן חברלעך! אז ככה, אני מחפש המצלות לקטעי פאנק (קטעים בודדים) רוויי גרוב ווואה וואה. רצוי קטעים אינסטרומנטליים, אבל לא חובה. תודה, יותם

Welsh

New member
בדיוק בשבילך../images/Emo13.gif

Booker T. & The MG's תתחיל עם הקטע Green Onions, תמשיך לאן שרק בא לך, כל קטע שלה מתאים בול למה שרשמת.

yotamn9

New member
זה קטע הרבה יותר קרוב לבלוז מפאנק

אבל תודה בכל מקרה. ושחכתי לציין שאין בעיה עם קטעים עם כלי נשיפה. אז יאללה, תפציצו.

yotamn9

New member
שמעתי עוד כמה קטעים שלהם

והם לא מה שאני מחפש. אני מחפש פ'אנק שמתפוצץ מרוב שהוא פאנקי וגרובי.

Welsh

New member
אני לא יכול לחשוב על דברים יותר קרובים מהם

לפאנק גרובי, מצטער שזה לא מתאים לך, הייתי בטוח שזה קולע למה שאתה ביקשת, אם תתקל במשהו שלדעתך הוא יותר מתאים מהם להגדרה "פאנק שמתפוצץ מרוב שהוא פאנקי וגרובי" אני אשמח אם תיידע אותי, בתור אחד שנהנה מהסגנון אני אשמח להכיר דברים חדשים.

epitaph

New member
Tower of Power וכאלה?

מהישראליים נסה את פ'אנקנשטיין, התפוחים, מרסדס בנד גם הגרובטרון יכול להתאים נראה לי... מהלועזיים, מה שהזכרתי בכותרת, סליי והפאמילי סטון, פאנקדליק, פרלמנט. אגב, מבחינתי צ'מאליון של הרבי הנקוק זה ה-קטע של הפ'אנק...

yotamn9

New member
את פ'אנקנשטיין, מרסדס בנד ופאנקדליק אני מכיר

מצאתי כמה דברים נחמדים מאוד של Tower of Power ושל פרלמנט (שאגב הם מופיעים לי ביחד עם פאנקדליק). איך כותבים באנגלית את סליי והפאמילי סטון? ויש לי עוד בקשה שתחדד את הכיוון- שירים שהגיטרה בהם דומיננטית. כמו בשירים מס' 2 (נראה לי שקוראים לו bust it up) ומס' 6 באלבום Mystic Mile של Robben Ford & The Blue Line.

epitaph

New member
Sly & The Family Stone

הקטע השלישי מתוך Head Hunters של הנקוק נכתב עליו.

yotamn9

New member
LOL

בטעות הורדתי שיר של מישהו בשם gatas parlamnet. זה היפ הופ בשפה ממזרח אירופה איפשהו. זה ממש ממש מצחיק

yotamn9

New member
אהא! סוף סוף מצאתי משהו שידגים את זה!

http://www.youtube.com/watch?v=tkBSKCc8Fc0 מה שמתחיל בסוף. זה סוג הדברים שאני מחפש.

למעלה