נמאס לכולנו מאמינה אז מקשיבים פעם ביום להתעדכן וזהו.נמאס לי מחדשות ומשפיעניות ברשת, וחטופים ופוליטיקה ועזה וחמאס וגירושים ועוד, מחפש צימר שקט עם טבע מסביב וחיות משק וממד קרוב מאיזור פרדס חנה ועד קרית שמונה תודה לכם
בודק גם באזור ים המלח
ים המלח מצויין.בודק גם באזור ים המלח
האמת שלא, רק אם זה טרנסית עם נשיות על רק אז רק מציצהים המלח מצויין.
רק תחשוב: על שפת הים מרוח בבוץ שחור, איזו גברת טרנסית או הומו מצוי כורעים ברף לפניך ומעניקים לך מ3י3ת על. שווה, לא?!
ויי, כמה שאני אוהב אותך.האמת שלא, רק אם זה טרנסית עם נשיות על רק אז רק מציצה
מה המשמעות של "טרנסית עם נשיות על "?שום טרנסית לעולם לא תהיי נשית כמו אישה.(תסלחו לי אם יש כאן טרנסיות).האמת שלא, רק אם זה טרנסית עם נשיות על רק אז רק מציצה
כידוע לך, ליקיר חשוב "הנראות" לא המבנה האנטומי.מה
מה המשמעות של "טרנסית עם נשיות על "?שום טרנסית לעולם לא תהיי נשית כמו אישה.(תסלחו לי אם יש כאן טרנסיות).
ראשית,ברגע שאתה כותב כאן זה כבר לא "ביני לבינך "כידוע לך, ליקיר חשוב "הנראות" לא המבנה האנטומי.
ביני לבינך, הוא היה מתחתן עם טרנסית ומונע מעצמו דאגה לילדים/לצאצאים.
ברורות לי שתי ההסתייגויותראשית,ברגע שאתה כותב כאן זה כבר לא "ביני לבינך "
ולמה אתה בטוח שזה מה שהוא היה עושה?
אתם מכירים?
ו
בוקר טובמה
מה המשמעות של "טרנסית עם נשיות על "?שום טרנסית לעולם לא תהיי נשית כמו אישה.(תסלחו לי אם יש כאן טרנסיות).
יכול לומר בעיסוי ומציצה ומשחק אצבעות בטוסיק הביאו אותי לשיא עונג כזה , שבודדות בנשים הביאו אותי לכך , לכן מבין את מי שהולך איתםבוקר טוב
יש ויש ברמות על , וקשה לאבחן אם נתקלים ברחוב רק במגע , בארץ הן פחות נשיות בתוצאה של הניתוחים והקול וכו
תסלח לי,אני לא מצליחה להבין מי מסוגל ללכת איתם)/איתן,ואתה מצליח,יפה.יכול לומר בעיסוי ומציצה ומשחק אצבעות בטוסיק הביאו אותי לשיא עונג כזה , שבודדות בנשים הביאו אותי לכך , לכן מבין את מי שהולך איתם
ניסיתי פעם. למעשה לפני כשנה.תסלח לי,אני לא מצליחה להבין מי מסוגל ללכת איתם)/איתן,ואתה מצליח,יפה.
אז למה מלכתחילה נפגשת?ניסיתי פעם. למעשה לפני כשנה.
ככל שהחזקתי מעצמי פתוח ומכיל. ברגע האמת נשברתי. ביקשתי יפה סליחה ועזבתי את המפגש. בסך הכל פגישה לקפה ולא הייתי מסוגל.
צודקת. צריך אופי מיוחד כדי להיפגש במודע עם טרנסגנדרית.
ואישית,כאישה שלא נמשכת לנשים ושלא אחת התחילו איתי,לא יכולה לחשוב על סקס אוראלי עם אישה,נכון,זה אולי שונה ועדיין,גם אם הכול בראש,וכמה שאני פתוחה,לא עושה לי.אז למה מלכתחילה נפגשת?
בודק גבולות,סקרנות?
שאתה מוצץ?האמת שלא, רק אם זה טרנסית עם נשיות על רק אז רק מציצה
נמאס לכולנו מאמינה אז מקשיבים פעם ביום להתעדכן וזהו.
יש מקום בדרום שהבן שלי וזוגתו היו,שקט,מדבר,שכשוכית חמודה,סגנון פשוט אבל לא זול.
היי תודה , נתקתי את האינטרנט בבית , בעבודה אני בא חצי שעה לפני בבוקר , עושה את הקניות שלי ברשת ואז השליח יגיע, בנייד הטלגרם מעדכן החדשות הכי מהירות , יש פלוס ויש מינוס, בדרום באזור מצפה רמון מכיר הייתי שם יקרנים לצערנו הצימרים המיוחדיםנמאס לכולנו מאמינה אז מקשיבים פעם ביום להתעדכן וזהו.
יש מקום בדרום שהבן שלי וזוגתו היו,שקט,מדבר,שכשוכית חמודה,סגנון פשוט אבל לא זול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.