מחפש המלצה

Yakir4179

Well-known member
נמאס לי מחדשות ומשפיעניות ברשת, וחטופים ופוליטיקה ועזה וחמאס וגירושים ועוד, מחפש צימר שקט עם טבע מסביב וחיות משק וממד קרוב מאיזור פרדס חנה ועד קרית שמונה תודה לכם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
נמאס לי מחדשות ומשפיעניות ברשת, וחטופים ופוליטיקה ועזה וחמאס וגירושים ועוד, מחפש צימר שקט עם טבע מסביב וחיות משק וממד קרוב מאיזור פרדס חנה ועד קרית שמונה תודה לכם
נמאס לכולנו מאמינה אז מקשיבים פעם ביום להתעדכן וזהו.
יש מקום בדרום שהבן שלי וזוגתו היו,שקט,מדבר,שכשוכית חמודה,סגנון פשוט אבל לא זול.

יעיש התימני

Well-known member
מה

מה המשמעות של "טרנסית עם נשיות על "?שום טרנסית לעולם לא תהיי נשית כמו אישה.(תסלחו לי אם יש כאן טרנסיות).
כידוע לך, ליקיר חשוב "הנראות" לא המבנה האנטומי.
ביני לבינך, הוא היה מתחתן עם טרנסית ומונע מעצמו דאגה לילדים/לצאצאים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כידוע לך, ליקיר חשוב "הנראות" לא המבנה האנטומי.
ביני לבינך, הוא היה מתחתן עם טרנסית ומונע מעצמו דאגה לילדים/לצאצאים.
ראשית,ברגע שאתה כותב כאן זה כבר לא "ביני לבינך "
ולמה אתה בטוח שזה מה שהוא היה עושה?
אתם מכירים?
ו

Yakir4179

Well-known member
מה

מה המשמעות של "טרנסית עם נשיות על "?שום טרנסית לעולם לא תהיי נשית כמו אישה.(תסלחו לי אם יש כאן טרנסיות).
בוקר טוב 😊
יש ויש ברמות על , וקשה לאבחן אם נתקלים ברחוב רק במגע , בארץ הן פחות נשיות בתוצאה של הניתוחים והקול וכו

Yakir4179

Well-known member
בוקר טוב 😊
יש ויש ברמות על , וקשה לאבחן אם נתקלים ברחוב רק במגע , בארץ הן פחות נשיות בתוצאה של הניתוחים והקול וכו
יכול לומר בעיסוי ומציצה ומשחק אצבעות בטוסיק הביאו אותי לשיא עונג כזה , שבודדות בנשים הביאו אותי לכך , לכן מבין את מי שהולך איתם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
יכול לומר בעיסוי ומציצה ומשחק אצבעות בטוסיק הביאו אותי לשיא עונג כזה , שבודדות בנשים הביאו אותי לכך , לכן מבין את מי שהולך איתם
תסלח לי,אני לא מצליחה להבין מי מסוגל ללכת איתם)/איתן,ואתה מצליח,יפה.

doriangray011

Well-known member
תסלח לי,אני לא מצליחה להבין מי מסוגל ללכת איתם)/איתן,ואתה מצליח,יפה.
ניסיתי פעם. למעשה לפני כשנה.
ככל שהחזקתי מעצמי פתוח ומכיל. ברגע האמת נשברתי. ביקשתי יפה סליחה ועזבתי את המפגש. בסך הכל פגישה לקפה ולא הייתי מסוגל.
צודקת. צריך אופי מיוחד כדי להיפגש במודע עם טרנסגנדרית.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ניסיתי פעם. למעשה לפני כשנה.
ככל שהחזקתי מעצמי פתוח ומכיל. ברגע האמת נשברתי. ביקשתי יפה סליחה ועזבתי את המפגש. בסך הכל פגישה לקפה ולא הייתי מסוגל.
צודקת. צריך אופי מיוחד כדי להיפגש במודע עם טרנסגנדרית.
אז למה מלכתחילה נפגשת?
בודק גבולות,סקרנות?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אז למה מלכתחילה נפגשת?
בודק גבולות,סקרנות?
ואישית,כאישה שלא נמשכת לנשים ושלא אחת התחילו איתי,לא יכולה לחשוב על סקס אוראלי עם אישה,נכון,זה אולי שונה ועדיין,גם אם הכול בראש,וכמה שאני פתוחה,לא עושה לי.

Yakir4179

Well-known member
היי תודה , נתקתי את האינטרנט בבית , בעבודה אני בא חצי שעה לפני בבוקר , עושה את הקניות שלי ברשת ואז השליח יגיע, בנייד הטלגרם מעדכן החדשות הכי מהירות , יש פלוס ויש מינוס, בדרום באזור מצפה רמון מכיר הייתי שם יקרנים לצערנו הצימרים המיוחדים

למעלה