מחפש המלצה\עצה

lossing control

New member
מחפש המלצה\עצה

היי אנשים,
מחפש להתמקצע וללמוד עוד לגבי .Net.. אני מחפש עבודה(תו"כ לימודים) ומחפש להרחיב את הידע שלי - וגם לבלות מעל מועמדים אחרים..
הלימוד יהיה באופן עצמאי כמובן.. השאלה באמת היא מה כדאי ללמוד ולהשקיע את הזמן בו כדאי שייתן לי את הערך מוסף על מועמדים אחרים..?

תודה לעוזרים..

מכל הרעיונות שלך, הכי אני בעד

לבלות מעל מועמדים אחרים. אני אישית מעדיף מועמדות, אבל אין שום בעיה, אנחנו פה מאד ליברליים.
לגבי דוט נט, איך לומר? עזוב אותך. לך לבלות.
&nbsp

lossing control

New member
ועכשיו ברצינות...

תראה..אני עושה כל מיני פרויקטים ועבודות אישיות, רוצה להמשיך בתחום הזה, ויש לי גם יכולת לימוד עצמי טובה,
מעבר לתרגילים פשוטים יצא לי לעבוד על כמה פרויקטים, גם כאלו שמבדילים ממועמדים אחרים (תכנות בקר סיני לעבודה עם .Net Micro FrameWork) אבל אני רוצה ללמוד.. ושואל באמת את האנשים שיש להם קצת ניסיון או אנשים שיודעים.. מה באמת שווה להשקיע וללמוד.. מה יכול להוות יתרון?
&nbsp

MoAtlow

New member
אין לימוד טוב יותר מלעשות דברים

תמציא פרוייקטים (גם אם לא ישמשו אף אחד), תבנה דברים עם שימוש בספריות או באופציות שאתה עוד לא מכיר - וזו הדרך הכי טובה ללמוד בעיניי.

אבל יש דברים יותר טובים לעשות מלימוד

שים לב: רק החלפתי את סדר המילים, וקיבלתי משמעות אחרת. מדהים, לא?

nocgod

New member
ממליץ להוסיף לעבודות לימודים שלך ערך מוסף

בצורת שימוש בפיצ'רים ויכולות של #C ודוטנט (כמובן במסגרת המותר בקורס)
תמיד תבדוק מול מרצה/מתרגל אם מותר להשתמש בפיצ'ר כלשהו, כל עוד הוא לא מבטל את כל הרעיון בתרגיל לרוב אין סיבה שיגידו לך לא
(תרגיל של מיון מערך - בוא נגיד שלא יתנו לך לעשות sort מובנה :))

hookedat

New member
תתאמן ביסודות

לדוגמא, תעשה פרוייקט של צ'אט בין קליינט לסרבר. זה הכי טריוויאלי ומכסה הרבה דברים.
תשתדל שהפרוייקט יהיה OO כלומר שיהיו קלאסים שממשים אינטרפייס, שכל הקלאסים יממשו IDISPOSABLE, שהסולושיון יהיה מורכב ממספר פרוייקטים שונים, תלמד לעשות REFERENCE נכון. תשתמש בDESIGN PATTERN על מנת ליצור קליינטים שונים, למשל FACTORY, לאחר מכן תרחיב את הפרוייקט שיישמור משתמשים בDB או לפחות על קובץ לוקאלי למחשב, ושאתה כותב את הקובץ למחשב תיקח בחשבון הגנות וכדומה.
תשים דגש על INCAPSULATION וכדומה... על שליחת ההודעות תשתמש בWCF וככה תבין מה זה לסרייל קלאס. EVENTS וכו......

למעלה