במיוחד בשבילך, ביקורת ציוד - מגף Forma Diablo
http://www.formaracing.com.au/diablo.html מדובר במגף נמוך, מתחת לגובה חליפת רכיבה, עם סוליה קשיחה, עקב קשיח ומעט מסיבי ואזור תמיכה מעט קשיח לקרסול, אזור קשיח לאורך פרופיל כף הרגל ובאצבעות, וסליידר בקדמת המגף סגירת רוכסן מתחתית המגף עד 2/3 גובה, וסקוץ' מעל, + סגירת סקוץ' נוספת בכיוון ההפוך ב 1/3 העליון של המגף. הרוכסן מוסתר היטב בין הסקוצ'ים ואינו בא במגע עם האופנוע. יש חלק פלסטי באזור רגלית ההילוכים. קניתי כמגפיים ליומיום - לאחר שהרגשתי שהרכיבה שלי הופכת אינטנסיבית ואגרסיבית מדי למגפי תיור רכרוכיות, והייתי מעוניין בהגנה לקרסול ואזור כף הרגל. ה- diablo מספקות את האיזון שחיפשתי בין הגנה על הרגל לנוחות בשימוש יומיומי ואפשרות להסתובב עם המגפיים כשצריך. מבחינת הנוחות - בחנות הן הרגו אותי אבל הייתה לי הרגשה שהן יתרכחו בדיוק למידה הנכונה, וכעבור יומיים כך היה, כרגע הן נוחות מספיק להסתובב איתן שעות רבות, אבל אני מחליף לנעליים נוחות ואלגנטיות במשרד. בהתחלה ברכיבה פספסתי כמה הילוכים ותוך יום התרגלתי ואני מאוד מרוצה מהנוחות שלהן. אני מתכנן לרכוש בנוסף מגפי סופרספורט גבוהות לסופי השבוע, להגנה אופטימלית על חשבון נוחות, אבל בינתיים אני מסתדר עם ה diablo גם עם חליפת עור. מבחינת ההגנה - לא ניסיתי, אבל כמו שהסברתי בתיאור למעלה הן מספיק קשיחות לרכיבה היומיומית שלי, ומספקות את התמיכה לקרסול שחיפשתי, שלא נדע. בנוסף - מגפי התיור שלי נראו כמו סתם מגפיים גבוהות ומכוערות והייתי צריך להסביר שהן מכוערות כי הן של אופנוענים, ה- diablo נראות טוב לטעמי, ברור לעין שהן מגפי אופנוע אבל הן לא מוחצנות ומסתתרות הייטב מתחת לג'ינס. בדיוק לטעמי. וסיבה אחרונה - היה לי חם מאוד עם מגפי תיור גבוהים, גם ה diablo לא מאווררות אבל הרבה יותר נעים עם מגף נמוך מאשר עם מגף גבוה. ההבדל מאוד משמעותי. מבחינת איכות החומרים וההרכבה - עוד מוקדם לדעת - רק מספר שבועות - אבל בדרך כלל יש לי עין טובה לדברים כאלה, ואני מאמין שהמגפיים יחזיקו אצלי שנתיים וחצי של רכיבה יומימית לפני שיתחילו להתעייף, ואולי יותר. אני גם מאוד מאוד מאמין בנותן השירות וזו הסיבה שרכשתי מגף שכלל לא הכרתי קודם. הייתי שמח לרכב ביומיום עם Astars SMX-2 שנראות טוב יותר לטעמי, ואני גם קצת מותגיסט. אבל המחיר יותר מכפול, ואני בספק רב אם איכות החומרים שם גבוהה יותר ולכן בשקלול המחיר - ה diablo מנצחות עבורי ניצחון מוחץ. בקשר לרונן "רשף טק" 1+ על כל מה שאי פעם אמרו פה עליו ועל החנות - פשוט נפלא
שמחתי להכיר ושמחתי מאוד לצאת מהחנות עם ציוד איכותי במחיר מעולה. אני עוד אשוב!