מחפש המלצה על עגלה

../images/Emo18.gif פג ונציה

קצת בעיה עם הגלגלים??? זה זוועתי! כל אבן הכי קטנה מוציאה את העגלה משיווי משקל, לעלות איתה במדרכות, קשה מאוד! נוח ללכת איתה רק בכבישים חלקים, מה שכמובן לא ריאלי... הידית המתהפכת מפצה על זה בגדול אבל בשביל זה אפשר לקנות את מדריד של ד"ר בייבי בהרבה פחות כסף!

חייבת שוב להמליץ על ד"ר בייבי

הדגם הכי "פושט" - סוהו, עולה 450 ש"ח. היתרון שלה זה שהיא מתקפלת בקלילות, עוברת בכל מקום ולא מאסיבית ומעיקה, כך שאח"כ ממש אין צורך לקנות טיולון. פשוט, בשבועיים האחרונים היא הוכיחה את עצמה שוב, ובגדול: הסתובבתי איתה בשוק הכרמל ובשוק בצלאל בלי בעיות בכלל - תנסו לעשות את זה עם המאסיביות יותר (אוונפלו, פג ונציה) - זה סיוט! אתמול היינו בגן שעשועים והיא חצתה בקלילות את המדשאות כמו גדולה. בקיצ, יחס עלות תועלת מצטיין ואני ממליצה עליה בכל פה!

feline9

New member
ממליצה עליה גם!!

יש לחברה שלי והיא נהנית מכל רגע. אני לא יכולתי לקנות אותה כי היא מכוערת נורא, אבל חוץ מהיופי היא מלכה אמיתית.

אמיתמי

New member
מה את מעליבנית ../images/Emo46.gif

לא מכוערת ולא בטיח. עגלה עגלה, נחמדה ונוחה.

אמיתמי

New member
אם הייתי מכירה את מטאליק הייתי עונה

ברצון אבל אין לי מושג. את יכולה לברר באתר שלהם, ולהשוות מפרט, או להסתכל כאן בארכיון ולראות מה כתבו אם.

balbalik

New member
אינגלזינה עם אמבטיה

בדקנו את כל האפשרויות ובהסתכלות לטווח הארוך קנינו אינגלזינה עם אמבטיה (גם כי ילדתי בחורף). בדיעבד אני עדין חושבת שההחלטה היתה נבונה כי האמבטיה שימשה אותנו 3 חודשים (עד שנהיה לו צפוף) והטיולון שלהם פשוט מצוין. מה שכן אם קונים את העגלה לא לשכוח להחליף את הגגון הקטן בכיסוי חורף מלא ולהוסיף כסף! הגגון הקטן לא שווה הרבה...

היי - לי יש את העגלה ספורט ראנר

של ד"ר בייבי - אבל היא ממש גדולה ואני שוקלת לקנות טיולון. מאוד אהבתי את ה-3 גלגלים ורציתי לשאול לגבי המגנום. האם היא נוחה "לנהיגה" מאוד התרגלתי לגלגלי האויר של הספורט ראנר ועכשיו אני לא מבינה איך אפשר בלי זה. לגיסתי יש את האינגליזינה המפוסמת - אבל בעיני התנועתיות שלה קשה !@# אשמח לחוות דעתך המנוסה לגבי המגנום.

tunalover

New member
אנחנו מאוד מרוצים מהמגנום 3 אבל

אחרי הספורט ראנר זאת נראית לי ירידה המגנום 3, לא?!

אני חוששת שכן - אבל הספורט ראנר

מאוד גדולה ותופסת הרבה מקום.... האמת שאני עדיין מתלבטת - נורא

dolly2

New member
אבא, נכון עכשיו הכל הרבה יותר ברור?

עכשיו כשקראת את השרשור הזה אתה ממש יודע איזה עגלה אתה קונה?

אמיתמי

New member
../images/Emo6.gif

יש לי טיפים משלי. או שקונים עגלה מאוד מאוד יקרה ואז ממילא לא נעים להתבאס ורואים רק את החיובי שבה (כלל ידוע בשיווק, לא מתלוננים על מה שמאוד יקר) או שקונים משהו זול, ומצדיקים את הקניה בזה שזול טוב בדיוק כמו יקר, או שמחליפים בלי בעיה. וצריך לזכור, שנוחות בעגלה זה דבר חשוב אבל לא הדבר הכי קריטי כשנולד תינוק. הרבה תינוקות לא אוהבים עגלה ממילא ומבלים את שעות הטיול במנשא.

muffin3

New member
LOL בדיוק

בחירת עגלה זה באמת דבר אישי, בניגוד להמלצות חד משמעיות על כסא לאוטו למשל. בעגלות זה באמת איש/ה איש תקציבו טעמו והשניצים הקטנים בנשמה שלו שמובילים אותו לעגלה שלו.(/ה גורף)

למעלה