מחפש המלצה על עגלה

אבא27

New member
מחפש המלצה על עגלה

חברים וחברות! נשמח לקבל המלצה על עגלה שתהיה נוחה (עד שכיבה) וקלה לקיפול תודה מראש

אמיתמי

New member
דוקטור בייבי

לנו יש סוהו, שמעתי פה המלצות טובות על דגם מדריד שיש לו ידית מתקפלת. קלות לקיפול אבל גדולות בקיפול וצריך לבדוק אם יש מספיק מקום בתא המטען. מחיר מאוד מאוד סביר, 850 בקירוב.

../images/Emo207.gif לגבי ד"ר בייבי מטאליק

אני רואה פה הרבה המלצות על העגלות שלהם, האם מישהי מכירה עגלה שלהם בשם מטאליק? תמיד ממליצים פה על סוהו ולא עליה, בעיני היא יותר מוצלחת, אולי מישהי תאיר את עיני???

פ ו ש י ת

New member
לנו יש את המטאליק

בגדול מאוד מרוצים ממנה, מאוד נוחה בהליכות וטיולים. בהתחלה שמשתמשים, הגגון עובד לצד שני כך שאפשר לראות את התינוק, ויש משטח מיוחד עליו הוא שוכב. אבל, חשוב לציין שיחסית מהר צריך להפוך צד כי המשטח הופך להיות קצר מידי. אצלנו סחבנו עד 3 חודשים בקושי, לא לכל אחד זה מפריע. גיליתי שזה פחות נורא ממה שחשבתי(לא לראות אותו), אז אני מידי פעם מציצה, דווקא נראה לי שלו זה הרבה יותר מעניין ככה. מה שכן, העגלה רחבה יותר מעגלות אחרות ולילד יש יותר מקום. והכי חשוב, היא נכנסת לג'סטי האומללה שלנו.

gaetana

New member
לי יש את מטאליק והיא מעולה

מאוד רחבה, יציבה, קלה, סל ענק, קיפול קל ונוח, והכי חשוב - צילון עובר. בחורף לא צריך שום כיסוי נגד גשם, כי יש גם ריצ'רצ' שסוגר את הגגון-צילון. אה, היא גם יפה

לנו יש פג ונציה ואנחנו מאוד מרוצים

אבל אנחנו רואים הרבה הרבה עגלות של פג פרגו p3 ברחוב והיה לנו כזה כחודש מאח שלי עד שנקנה עגלה חדשה יש לזה הרבה מעלות אבל אנחנו לא קנינו את זה רק בגלל שלא אהבנו את הכיסוי שהיה לטעמינו מדי `שלוכ`

ניצנץ l

New member
לי יש פג פליקו P3 ואני דווקא לא ממש

ממליצה. היא קלה ונהדרת וכייפית, אבל הגעתי לשלב שממש ממש מפריע לי שאי אפשר להפוך את הכיוון של הידית. דווקא בהתחלה זה לא הזיז לי ופשוט הייתי מציצה דרך החור לראות שהכל בסדר, אבל עכשיו - היא כמעט בת 4 חודשים - וזה ממש חסר לי, כי היא כל הזמן מחפשת אותי. בנוסף, זה דיי מציק בקטע של שמש/רוח. חוץ מהאמור לעיל - עגלה על הכיפק !!!

לוליLuli

New member
ד"ר בייבי-דגם אלסקה-ממליצה בחום

הקנייה הכי טובה שעשינו עד היום !!(מאיה בת 8 חודשים) באנו לקנות דגם אחר,זה היה המבצע ,ענה על כל הדרישות שלנו ,בדקנו -לקחנו -ונהנים עד היום!!! הנק' שהיו חשובים לנו: -קלה -נוחה(גלגלים,סל,קיפול,סגורה בחורף,פתוחה בקיץ) -קיפול נוח -מצבי גב וקשירה -סלקל מתלבש על העגלה-מברכת על זה עד היום כל כך .. --לא יקרה שלנו הייתה במבצע-עגלה +סלקל תואם מתלבש עליה + בסיס לרכב לסלקל-900 ש"ח -אתה יכול לנסוע לחנות שלהם בבצרה של ד"ר בייבי,יש שם את כל הדגמים ,יהיה לך יותר קל לראות... בהצלחה

סופרMAM

New member
אינגליזינה של שילב

היתרונות רבים: קלה מתקפלת בצורת מטריה בטוחה גלגלים גדולים ויציבים מאוד יפה כיסויי חורף הופכת בסופו של דבר לטיולון החיסרון היחיד הוא שלא ניתן לראות את הפנים של התינוק אבל אנחנו כבר הגענו למסקנה שאין עגלה מושלמת וברגע שייצרו אחת כזו יעשו עליה רווח טוב

ממליצה על דגם מונקו של איזי בייבי

קלה, נוחה לקיפול, רחבה ועם ידית שעוברת וגם לא יקרה - 800 ש"ח בערך מתאימה מגיל אפס

muffin3

New member
אינגליזינה או פג-פראמט

אלה השתיים שהגיעו אצלי לגמר של העגלות ובחרתי בפג פראמט בזכות האפשרות לראות את התינוק במצב השכיבה ואני מאוד מרוצה. (וגם התינוקוש נרדם עליה בכיף) המחירים שלהן דומים - סביב 2000 ש"ח. יש כמובן את הבגבו אבל לדעתי בשביל סטייל לא שווה להוציא 4000 ש"ח.. עדיף בהפרש לקנות דברים אחרים.

muffin3

New member
ושכחתי להוסיף.. היזהר מהעגלומאניה!

הנה הקישור להסבר המלא על תופעת עגלומאניה (מימי בפורום הריון)

מוק מוק

New member
יו, אני הייתי חולה בזה ../images/Emo12.gif

הכל עמד או נפל על קניית העגלה המושלמת. שעומדת לי עכשיו בסלון כמו גרגר אבק ענק.

ממליצה מאוד על פג פרגו ונציה

לי יש את הפליקןP3 ואני ממש מצטערת שלא קנינו את הונציה, האפשרות של ידית שזזה מעולה גם לבעיות שמש/רוח וגם לכך שיש את האופציה לראות את הבייבי בזמן הטיול.

inbaraviv

New member
../images/Emo45.gif אכן עגלה טובה עם כל המעלות

שהוזכרו כבר. אנחנו מרוצים ממנה באופן עקרוני, יש קצת בעיה עם הגלגלים (הם קטנים) ולא עולים בקלות על כל מדרגונת קטנה, לפעמים זה מטריד.בעיקר אם יש הרבה מהמורות בדרך.

למעלה