מחפש המלצה לקטנוע חדש

jesus ianco

New member
מחפש המלצה לקטנוע חדש

שלום חברים, אני רוכב כבר שנתיים על ג'וירייד ומעוניין להתחדש עם השנה החדשה הבאה עלינו לטובה
ממוצע הנסיעות שלי נמוך מאוד, כ-5000 ק"מ. בשנתיים. הייתי רוצה שתעזרו לי ותמליצו לי, על פי דעתכם כמובן, על קטנוע 125, עם מקום ל2 קסדות מתחת למושב, כיף לנסיעה ולא יקר מ20,000 ש"ח. מהקטנועים שאני מכיר (ואני לא מבין מדי) ישנם הדאון טאון, האקסאבו והTGB החדש. מה דעתכם עליהם?? אתם מכירים אולי דגמים אחרים מומלצים?? אולי כדאי לחכות לג'וימקס החדש שיגיע במהלך השנה???? תודה

מנסיעת מבחן שלי על חלק מהכלים שציינת

(בנפח של 125)בגו'יימקס הרגיש לי עגלתי,שאני 'נותן בגז' אבל הקטנוע חושב על זה...וחושב...וחושב
- לעניות דעתי לא שווה בגרסאת ה125 בטח שלו מול הג'וירייד,הבדלים עצומים שהג'וירייד לוקח ובגדול,לדעתי אם מוגבל ברישיון(אולי כדאי לשדרג,סתם הצעה כדי לא להיות מוגבל)הייתי מתלבט בין הג'וירייד EVO לEXVO. אחרי שנתיים איתו יכול להגיד שהוא משרת נאמנה. על הXevo רכבתי אבל רק בגרסאת ה250 ולצורך נסיעת מבחן-,זריז,נוח מאוד,חלק בתגובות שלו,מקום איחסון שעולה על הדרישות שציינת(2 קדסות) ובעל מרווח טיפולים גדול,שווה לבדוק אם המבצע עליו עדיין קיים. אבל אני קטונתי,כאמור רק לקחתי לנסיעת מבחן.מספיק שתקרא את השרשור של הסקר כדי להבין מה רוכבים שמנוסים ממני על הכלי אומרים עליו. אמליץ לך המלצה שרצה כאן חזק בפורום מה שמעיד שהיא כנראה נכונה,פשוט תעשה נסיעת מבחן על הכלים. חצי שעה-שעה ותרגיש איך אתה עם הכלי,כי בסוף(מה לעשות) יפה או לא,מומלץ או לא, אם אתה לא מתחבר,לא אוהב, ולא נוח לך איתו זה לא באמת משנה מה כולם אומרים בהצלחה ידידי

פרארי1

New member
מבין השלושה שציינת

ה-XEVO לוקח בהליכה. אופציה נוספת עם חריגה של כמה אלפים מהתקציב - הונדה SWING, המרצדס של ה-125. אפשר למצוא משומשים מ-2010-11, עם מעט קילומטרים, שיתאימו לתקציב וישרתו אותך היטב לאורך זמן. אם מעניין אותך לוק ספורטיבי יותר (לא בהכרח עם כיסוי, אבל גם למראה יש חשיבות), חפש ימאהה XMAX, שמבחינת נפח האחסון נותן את המקסימום בקטגוריה. אני מניח שאם אתה רוכב כל כך מעט, אז אין לך צורך ביכולת בינעירונית משמעותית. אם זה כן פרמטר חשוב, ממליץ לעלות בנפח ל-250, מה שאולי יצריך שדרוג רשיון, אם כרגע אתה מחזיק ב-A2.

בועז בר

New member
מבין השלושה - הXevo בלי ספק

גם ה-Xמקס של ימאהה מעולה, אבל קצת יקר יותר. אם הג'וימקס החדש יצליח ליישר קו עם השניים האלה - זה יהיה מכובד מאוד...

האקס אבו

קטנוע נהדר והוא בתקציב שלך אם תרצה פרטים נוספים והצעת מחיר צור איתי קשר הנייד שלי בחתימה

למעלה