מחפש המלצה לספר

מחפש המלצה לספר

קודם כל הספר חייב להיות בעיברית ולא כי יש לי בעיה עם אנגלית פשוט כי אני רוצה לראות קודם כל אם אני אוהב את החומר הנלמד ואחרי זה נתחיל לקרוא ספר באנגלית שצורך יותר השקעה בתרגום (אין מה לעשות אנגלית תמיד יהיה יותר קשה) אני מחפש ספר שילמד שפה התחלתית שמשמשת גם לפיתוח משחקים וגם לפיתוח תוכנה/אתרים משהו שמשמש את כל 3 התחומים ( או לפחות 2) קודם כל אני כותב את זה בלי לדעת אם יש שפה כזאת , אבל אם יש ואתם מכירים ספר טוב יחסית בעיברית (ידוע לי שספרים בעיברית פחות טובים )אני אשמח מאוד. חשוב לי להדגיש שוב שכל הנושא חדש לי ,אז הספר צריך להיות למתחילים .. תודה מראש

המלצה שלי

לך עם הראש בקיר ותעבוד על האנגלית קודם כל. לא משנה מה תלמד, בדר"כ הספרים באנגלית יותר טובים, ואחרי זה כשאתה מחפש פתרונות לדברים באינטרנט, שוב יהיה לך הרבה יותר קל עם האנגלית. מה שהייתי עושה זה לקוח ספר של אוריילי, נגיד ל C# כי הם תמיד יודעים להסביר דברים מהבסיס כלפי מעלה, ולקרוא עם מילון צמוד. אני קורא ספר שלהם על XNA3.0 והם תמיד הכי מסודרים והכי ברורים. בהצלחה

somebodddy

New member
כן, אבל על תצפה לעשות איתה אתרים.

פשוט התחביר של C/C++ משמש בסיס להמון שפות אחרות.

De-Panther

New member
הכל שאלה של מה אתה רוצה לעשות. אם אתה רוצה...

לפתח משהו גרפי ודו מימדי שיעבוד בדפדפן - לך על פלאש. אם אתה רוצה לעשות משהו המוני מבוסס תורות שיעבוד בדפדפן - לך על PHP(אפשר גם שילוב של PHP עם פלאש לצד הגרפי). אם אתה רוצה לעבוד על משחק תלת מימדי שירוץ על המחשב עצמו - תשתמש באיזשהו מנוע. אפשר לעשות בכל שפה משחקים - השאלה האם זה נוח והאם זה כדאי. מי שיודע לתכנת כמו שצריך, ללמוד בשבילו עוד שפה לא תהיה בעיה גדולה. אתה באמת רוצה ללמוד לתכנת? חשבתי שיש לך רעיון למשחק שאתה רוצה לפתח, שב תפתח את הרעיון, תכתוב אותו כמו שצריך, תקרא קצת דברים בנושא גיים דזיין. וחפש שותפים לעבוד איתם על המשחק. או לחלופין, תלמד קצת על גיים דזיין, תכתוב את הרעיון, תתחיל לפתח פרוטוטייפ עם מנוע פשוט או מחולל ישומים. אבל לפתח משחק מכלום בתור מתכנת מתחיל? זה יקח הרבה זמן

למעלה