הנייד שיש לי כרגע הוא IBM T42. אני רוצה להחליף אותו במחשב מאותה קטגוריה פחות או יותר, כלומר - חזק ויחסית קל (2.2 לעומת כל הרגילים ששוקלים כ-2.8). התקציב הוא עד כ-10-12K (שזה המחיר שהT42 עלה לי בזמנו). יש לכם המלצות? תודה
בדוק דגמים כמו X61/T61 אם אתה רוצה להישאר עם לנובו-THINKPAD.. יש עוד המון אבל ציין שימושים לדוגמה אם הT41 ענה לך על תוכנות חישוב מורכבות שבגירסתן החדשה הוא כבר לא עונה זה היה מחשב אחר לגמרי ממחשב המיועד לאינטרנט אופיס ושות או ממחשב לעבודות גרפיות כבדות... בקיצור קרא את השורה השחורה בהודעות המינהלתיות.
אבל רציתי לשמוע המלצות בין היצרנים השונים. לכל יצרן יש מחשבים בקטגוריה ובתקציב שאני מחפש, אני פשוט לא יודע איך לבחור ביניהם... אז אני אחדד את השאלה - הT61 בהחלט עונה על הדרישות שלי, אבל איך הוא לעומת הדגמים המקבילים שיש לHP DELL LG ודומיהם? אשמח לשמוע מבעלי נסיון. תודה
אם אתה מתייחס לכרטיס המסך - אז אני לא מתכוון להפעיל אפליקציות גרפיות כבדות מדי, אבל אני כן רוצה כרטיס מסך סביר ככה שאם אני כן ארצה להפעיל מתישהו, אני אוכל מבלי שזה יקרטע לגמרי. באופן כללי אני רוצה כרטיס מסך לא מהחלשים ולא מהחזקים ביותר, משהו סביר באמצע.
שמותאם ספציפית ליישומי תלת-מימד כמו אוטוקאד החדשות, מאיה, סטודיו מאקס, סוליד וורקס ועוד. אם אין לך צורך בהן, אז לא צריך כרטיס כזה, כי גרפיקה דו מימדית (פוטושופ ושאר אדובי CS) לא צריכה תמיכה כזו.
דל XPS1330 כי זה מה שיש לי. מחשב עם ביצועים גבוהים מבחינת יכולת עיבוד ויש לו כרטיס גרפי עצמאי שהוא אמנם לא פאר היצירה אבל הוא בהחלט עדיף על האינטלים למיניהם. בנוסף הוא קל משקל וקטן אבל לא מדי (13.3" מסך) והאיכות בנייה היא מצוינת. אה, והוא יפה. מאד
המחיר שלו הוא 7,390 במשב. יכול להיות שהוא קיים ביותר זול..
המחירים של ניידים ירדו פלאים. לפי דעתי הכי שווה לך דל ווסטרו 14.1 עם 8400GS ומעבד לפי הצורך\רצון שלך. המחיר הוא 5-6K אני לא סגור על זה.... מחשב חזק מבחינת מארז וזול מאד ביחס לתמורה שלו הן מבחינת עמידות והן מבחינת חומרה