מחפש המלצה לנייד

HaifaMan

New member
מחפש המלצה לנייד

הנייד שיש לי כרגע הוא IBM T42. אני רוצה להחליף אותו במחשב מאותה קטגוריה פחות או יותר, כלומר - חזק ויחסית קל (2.2 לעומת כל הרגילים ששוקלים כ-2.8). התקציב הוא עד כ-10-12K (שזה המחיר שהT42 עלה לי בזמנו). יש לכם המלצות? תודה

HaifaMan

New member
ועוד דרישות

זכרון - 2GB לפחות. כרטיס מסך עם זכרון עצמאי.

bar666xp

New member
עם תקציב כזה זה בערך בחר מה שבא לך...

בדוק דגמים כמו X61/T61 אם אתה רוצה להישאר עם לנובו-THINKPAD.. יש עוד המון אבל ציין שימושים לדוגמה אם הT41 ענה לך על תוכנות חישוב מורכבות שבגירסתן החדשה הוא כבר לא עונה זה היה מחשב אחר לגמרי ממחשב המיועד לאינטרנט אופיס ושות או ממחשב לעבודות גרפיות כבדות... בקיצור קרא את השורה השחורה בהודעות המינהלתיות.

HaifaMan

New member
אני יודע שהתקציב נותן לי מרחב בחירה גדול

אבל רציתי לשמוע המלצות בין היצרנים השונים. לכל יצרן יש מחשבים בקטגוריה ובתקציב שאני מחפש, אני פשוט לא יודע איך לבחור ביניהם... אז אני אחדד את השאלה - הT61 בהחלט עונה על הדרישות שלי, אבל איך הוא לעומת הדגמים המקבילים שיש לHP DELL LG ודומיהם? אשמח לשמוע מבעלי נסיון. תודה

HaifaMan

New member
מה זה כרטיס QUADRO?

אם אתה מתייחס לכרטיס המסך - אז אני לא מתכוון להפעיל אפליקציות גרפיות כבדות מדי, אבל אני כן רוצה כרטיס מסך סביר ככה שאם אני כן ארצה להפעיל מתישהו, אני אוכל מבלי שזה יקרטע לגמרי. באופן כללי אני רוצה כרטיס מסך לא מהחלשים ולא מהחזקים ביותר, משהו סביר באמצע.

Y. Welis

New member
כרטיס מסך מהסידרה העיסקית של NVIDIA

שמותאם ספציפית ליישומי תלת-מימד כמו אוטוקאד החדשות, מאיה, סטודיו מאקס, סוליד וורקס ועוד. אם אין לך צורך בהן, אז לא צריך כרטיס כזה, כי גרפיקה דו מימדית (פוטושופ ושאר אדובי CS) לא צריכה תמיכה כזו.

HaifaMan

New member
לא, אז בזה אין לי צורך...

מספיק לי כרטיס ממוצע (אבל כמו שציינתי - מעדיף יותר חזק מהחלשים כמו האינטל GMA). תודה לעונים ולאלו שעוד יענו :)

eliel11

New member
אני אישית יכול להמליץ לך על

דל XPS1330 כי זה מה שיש לי. מחשב עם ביצועים גבוהים מבחינת יכולת עיבוד ויש לו כרטיס גרפי עצמאי שהוא אמנם לא פאר היצירה אבל הוא בהחלט עדיף על האינטלים למיניהם. בנוסף הוא קל משקל וקטן אבל לא מדי (13.3" מסך) והאיכות בנייה היא מצוינת. אה, והוא יפה. מאד
המחיר שלו הוא 7,390 במשב. יכול להיות שהוא קיים ביותר זול..

HaifaMan

New member
מסך קטן מדי...

חשוב לי שהמסך יהיה 14 - 15 ... שכחתי להוסיף את זה במקור :)

eliel11

New member
אם כך התקציב שלך מאד גבוה

המחירים של ניידים ירדו פלאים. לפי דעתי הכי שווה לך דל ווסטרו 14.1 עם 8400GS ומעבד לפי הצורך\רצון שלך. המחיר הוא 5-6K אני לא סגור על זה.... מחשב חזק מבחינת מארז וזול מאד ביחס לתמורה שלו הן מבחינת עמידות והן מבחינת חומרה

HaifaMan

New member
אבל המשקל של מחשבים כאלו הוא 2.8-2.9

אני רוצה מחשבים בקטגוריה הקלה היותר כמו של הT61 למשל, במשקל 2.2-2.4 לכל היותר.

HaifaMan

New member
אין יותר טוב ממנו בקטגוריה הזו?

אף לא דגם של HP או DELL? כולם מסכימים?

HaifaMan

New member
רציתי לשמוע מבעלי נסיון.

לקרוא ביקורות זה נחמד ויפה אבל אין כמה של בעלי נסיון לדעתי שמשתמשים במחשבים לאורך תקופה.

למעלה