מתכון: סלט חצילים-אהרוני
מתכון: סלט חצילים-אהרוני רכיבים: 2 חצילים טריים ויפים 3 שיני שום 2 כפיות מלח מלח מחצי לימון 1/3 כוס שמן (אני משתמש בשמן זית-אהרוני) אופן הכנה: קולים את החצילים באש פתוחה, על להבת הכיריים הגדולה ביותר, מכל הצדדים.מניחים על נייר עיתון וחוצים לשניים.מוציאים בכף את תוך החצילים ושמים על קרש חיתוך. קוצצים לגמרי, ומעבירים לקערה. מועכים היטב על קרש החיתוך את השום והמלח עם תחתית כוס, עד שהשום מעוך לגמרי.מוסיפים את כל החומרים לקערת החצילים, ומערבבים. הערות: מקור המתכון: אהרווני-ארוחות ערוכות הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2