מחפש המלצה למחשב כף יד.

HaifaMan

New member
מחפש המלצה למחשב כף יד.

חשוב לי שהוא יתמוך בחיבור לאינטרנט באופן אלחוטי (תקן 802.11G). בנוסף שיהיה לו מקלט GPS, ובאופן כללי - שיהיה איכותי ונוח... מה דעתכם?

HaifaMan

New member
המשך

עוד משהו - אין לי צורך שהמכשיר יכלול טלפון. מסיור קטן בכמה אתרים ראיתי כמה דגמים, אני אשמח אם תביעו דעה מי עדיף (ואם יש דגם שלא ברשימה גם אפשרי כמובן): - Loox N560 - Ipaq rx5900 - Mio P550 - Asus A636

HaifaMan

New member
שאלה נוספת

האם ניתן להריץ תוכנות IM (כמו מסנג'ר, ICQ, סקייפ) על הדגמים הנ"ל?

gery28

New member
ניתן להריץ את התוכנות שציינת אם כי ICQ כבדה

ובעייתית .עדיף מסנגר או אם רוצים לדבר בקול אז סקייפ שעובדת מצויין . לי יש מיו 550 .החסרון הבולט של המכשיר זו הסוללה שנגמרת די מהר בזמן גלישה באינטרנט מעבר לזה כל התוכנות עובדות במכשיר ללא בעיות.במחיר שהוא נמכר היום הוא מעניק את התמורה הטובה ביותר.

HaifaMan

New member
באת לי בטוב :)

כרגע המועמד המוביל שלי הוא הMIO P550... קראתי הרבה תגובות שמדברות על כך שכל כמה זמן הוא נתקע וצריך לעשות לו SOFT RESET, האם אתה מכיר את הבעיה הזו אצלך?

gery28

New member
מכיר את הבעיה אם כי קורה לעיתים רחוקות

הבעיה הייתה בהדלקה שהצריכה ריסט אם כי זה נפתר הודות לפתרון שניתן בפורום וקשורה למערכת ההפעלה. המכשיר נתקע ברגע שיש תוכנית כבדה שלא הצליחה להסגר ,שוב זה לא קורה בתדירות גבוהה. דווקא כעת שמותקנות עליו די הרבה תוכנות עזר למיניהן וקיצורים המכשיר עובד היטב. סהכ אני מאוד מרוצה מהמכשיר שמשמ אותי בעיקר בניווט ובמשחקים.ובמחיר שלו אני סבור שהוא החבילה המושלמת. האינטרנט האלחוטי שלו הבנתי בתקן B אם כי לא מורגשת איטיות . כתבתי כאן לפני כמה ימים על היתרונות לדעתי של המכשיר.

gery28

New member
רק דיברנו על ריסט ../images/Emo46.gif

שיחקתי במיניפול ,ועזבתי את המשחק פועל כשחזרתי אחרי 5 דקות המכשיר עלה עם מסך לבן . נאלצתי לרסט..

mrunderhill

New member
לגבי מכשירי ASUS ו MIO

אני אדגיש שוב, למרות שיש אנשים שיחלקו עלי, שהשירות של שני המכשירים האלו, שניתן ע"י רונלייט הוא ברמה ירודה מאוד. ואמנם, קיימת אפשרות שלא תזדקק לשירות בכלל, ואני לא יודע אם בחברות אחרות השירות יותר טוב. אם זה משהו שחשוב לך, קח את זה בחשבון

erezstr

New member
אם אין בעית תקציב

לך על ה- RX5900. מחיפוש קצר בפורומים הרלוונטיים תגלה עד כמה החיים עם ה- 550 או האסוס עלולים להיות "לא קלים" אם להיות עדין. שווה להשקיע קצת יותר או להביא מארה"ב. קח בחשבון עברית (כ- 250 ש"ח), נרתיק (כ- 170 ש"ח) מגן מסך (כ- 50 ש"ח), תוכנת ניווט לישראל (כ- 1000 ש"ח), כרטיס זכרון (אם לא קנית את ה- 5900). ארז

HaifaMan

New member
שאלה לגבי עברית -

מי מהמכשירים הבאים מגיע עם עברית: - HP IPAQ RX5900 - LOOX N560 - MIO P550

למעלה