מחפש המלצה למוסך מורשה SUZUKI

Phangan

New member
מחפש המלצה למוסך מורשה SUZUKI

מכיוון שביום חמישי אני מתחיל בדרך חדשה של טיפולים, אני מחפש ל Strom בית חם שידאג לו בטיפוליו שיבואו... לכן אני מבקש המלצות על מוסכים בת"א הידועים כנותני שרות טוב ואמין לאופנועי SUZUKI וכמובן מורשי עופר-אבניר (כן יש עדיין אחריות....)

Phangan

New member
לאחר עיון ברשימה שנמסרה לי

קיימים 4 מוסכים בת"א 1) אישימוטו 2) המוסך המרכזי 3) ב.מ מוטו טסט 4) מוסך אופנועי הגשר אז קדימה........... למי לגשת

ieohs

New member
לא משנה למי כן תלך... מה שחשוב

שלא תעיז להתקרב לאופנועי הגשר!!! מנסיון מר,אפילו מר מאוד שיש לי איתם.אני ממליץ לך בחום לפסוח על האופציה הזו. מה גם שבבדיקה שערכתי(חכם לאחר מעשה שכמותי) לא ממש נמצאה אסמכתא לגביי טיב ההרשאה של היבואן לכך שהמוסך הינו מוסך מורשה.אמנם זה היה לפני תקופה לא קטנה אבל כדי לבדוק שוב פעם. שומר נפשו-ירחק!!!

neo99

New member
אם אתה נעול על אחד מארבעת

המוסכים הנ"ל אני הייתי ממליץ לך על המוסך המרכזי. הם עברו שידרוג מבורך ומשתדלים כמה שיותר בתחום השירות. שווה לנסות.

כRובי

New member
כן המפקד !

רוצה תשובה ? קבל.. מנוע הTL אינו חדש בארצינו...אך ידוע הוא , שמוסכים מעדיפים שלא להתעסק איתו.בגלל התיחכום שבו..(לא סתם , מחיר עלות של בדיקת TL לפני קנייה הוא הגבוה ביותר) וכשהם מטפלים באופנוע , הם עושים זאת , צעד אחר צעד , בעזרת הספר.. (זה לא "עוד" מנוע מרובע צילנדרים ש90 אחוז מהטיפול בו הוא שגרה ידועה) למה לא ללכת ממי שמיימרים להיות המקצוענים באופנוע הנ"ל ? קרי : מוסף עופר אבניר ? אני בטוח שהם לא הזולים שיש..ואני בטוח שיש הרבה מקצוענים מהם "שם בחוץ".. אבל מאחר והאופנוע חדש בארץ , המנוע הוא ייחודי ויש לך אחריות - למה לא לפנות אליהם ?

argos

New member
זה נכון, המוסך המרכזי עבר רפורמה

ויש עליו דעות טובות עכשיו. אני עשיתי את הטיפול אחרי ההרצה שלי שם והם היו בסדר - כולל במחיר. omertllf מטפל באישימוטו, אתה יכול לשאול אותו. יש לו TL1000. זה דומה, לא ?

gray

New member
אישימוטו

מטפלים בכמה TL-ים באופן קבוע ומכירים את המנוע המסויים, חוץ מזה היחס והשרות מצויינים. שווה לנסות.

new in the game

New member
רק אופנועי הגשר...

אני ועוד רבים מאוד מטפלים במוסך הגשר אצל שרון. טיפול מיקצועי אמין ולרוב גם במחיר זול יותר מכל מקום אחר. עברתי בשנותי הקצרים על 2 גלגלים (11 שנים) ועם לא הרבה כלים שהיו בבעלותי (כ - 12) הרבה מאוד מוסכים עד שהגעתי לאופנועי הגשר ואני מרגיש שאני בידיים טובות. IEOHS אני לא מבין למה ללכלך? אם גנבו אותך עבדו עליך או שיקרו אותך ספר גם לנו . אבל סתם בגלל הרגשה לזרוק פה דבר שכזה . אני לא עובד שם ולא מקבל טובות הנאה אני סתם לקוח מרוצה כמו עוד רבים רבים, ואם תרצה מילה טובה אצל שרון תגיד לו שהגעת דרך מיקי או איציק או דני יש לו הרבה שגרירים מרוצים . סליחה על אריכות דבריי.

Nadav Capone

New member
עופר אבניר .

השירות הטוב ביותר שניתקלתי בו בעולם מוסכיי האופנועים בת"א ובכלל. מנהל העבודה שם הוא בחור בשם שלומי,אחלה בן-אדם ומקצועי מאוד. לאחר שבדקתי במספר מוסכים הצעות מחיר לטיפול גדול ועוד כמה דברים,ניגשתי לשלומי והוא ישב איתי עם הספר רכב של האופנוע והסביר לי בדיוק מה הולכים לעשות ולא כמו השאר שנקבו מחירים לפני מע"מ שהיו גבוהים בכמה מאות שקלים מהמחיר הסופי שאמר לי שלומי ועוד לפני הנחה של 20% (הנחה שהיא שיגרתית בעופר אבניר). מחר בבוקר אני מכניס את האופנוע לטיפול גדול אצלם.

ieohs

New member
"סתם בגלל הרגשה"???../images/Emo12.gif

אני לא ממש יודע איך הבנת את זה מתוך מה שרשמתי אבל...ניחא. לגבי טיב יחסיך עם שרון - נראה לי שזה מה שגורם לך להתרעם. בכול אופן אני לא חבר של שרון אלא סתם לקוח "מן המניין" אשר היה מעוניין לטפל באופנוע שלו.לפי דעתי היחס אליי היה צריך להיות יותר מסביר על אחת כמה וכמה מאחר שזו מהותם של נותני השרות למיניהם. לא חושב שזה לעניין לפתוח פה את מה שעשו לי במוסך הזה אבל רציתי להזהיר את הכותב הראשון מפניי המוסך. עקרונית לי אין בעייה לרשום מה היה אבל אני חושב שכרובי לא יראה את זה בעין יפה...

כRובי

New member
דווקא..

עדיף שהיית רושם.. מה שעשית על ידי פרסום ההודעה שלך הוא השמצה והוצאת דיבה נטו. אם תכתוב למה לא היית מרוצה מהם כלקוח , זה נותן "תוכן" ואפילו "גב תומך" להשמצה והופך אותה לתלונה לגיטימית..

ieohs

New member
טוב...אם אתה אומר...

רעשים מכיוון הצמיג הקידמי של הדיוק שלי הביאו אותי למוסך המדובר. ברעשים אני מתכוון ל"קירקושים" קלים שנשמעים כאילו הצמיג "רוקד" בין מוטות המזלג. בדיקה של "בעלי המקצוע" במוסך העלו שמדובר בצמיג בלוי!!! אומנם אני לא מוסכניק בהכשרתי אבל אני יודע לזהות צמיג בלוי. התייעצתי עם שרון ושיתפתי אותו בהרגשה שלי לגבי האבחנה המוטעית.אך כדרכו של ישראלי מצוי פלט שרון:"יהיה בסדר". טוב.מה אגיד ומה אספר הוא בעל המקצוע הלוא. לאחר החלפת הצמיג שמתי לב כי התופעה לא חלפה וכבר למחרת הייתי שוב במוסך. בדיקה "מקיפה" בשנית העלתה כי כנראה מדובר בבלם הקידמי. טוב.שוב פעם בלעתי את הצפרדע בשקט וסמכתי על כושר שיפוטו של שרון. באותו הערב בעודי נוסע על כביש בין עירוני אני לפתע מאבד את הקידמי בצורה מפחידה,מתהפך במהירות של שבעים קמ"ש ויצוא איכשהוא בנס גדול מכול המיקרה. מסקנות: לא קשור לצמיג. לא קשור לבלמים. קשור אך ורק למזלג שהתעקם לו לפתע בנסיעה. חבר שעזר לגרור את האופנוע היפנה אותי לאבא שלו שהוא מסגר במקצועו. לדבריו חוסר סימטריה משווע הוא הגורם להתעקמות.כמו כן הוא טוען כשלפי איך שהמזלג נראה אז גם בעין בלתי מזויינת אפשר היה לראות את הבעיה. תוצאות: דיוק מושבת שיפשופים בחלק גוף עליון. וכמובן שלא ראיתי שקל בחזרה מין המוסך או אפילו איזושהיא הנחה/התחשבות/התנצלות?! מקווה שזה מספק אותך כרובי.

למעלה