מחפש המלצה לאזעקה

biker34

New member
מחפש המלצה לאזעקה

שני שחקנים עיקריים (שאני מודע אליהם) בשוק סטינג - היתה בשימוש אצלי במשך זמן ממושך על מס' אופנועים - די אמינה ללא בעיות מיוחדות בהן נתקלתי רב-בריח (משווקת דרך כלבוטקס...ואולי דרך מפיצים נוספים) - אין לי ניסיון עימה אני מחפש מערכת שתיתן גם פתרון של ביפר (כמו השתיים שציינתי) ואולי תומכת במשלוח סמסים... אשמח לשמוע חוות דעת על הנ"ל ולקבל המלצות נוספות (הפרש משמעותי במחיר לטובת הרב בריח). כמובן טיפים שונים בנושא/רעיונות/עלויות יתקבלו בברכה...

לי יש רב בריח ביפר

הותקנה על ידי משה בכלבוטקס לטעמי קצת 'באכזריות' כלפי מערכת החשמל שלי... (סכין יפנית ואיזולירבנד) אבל במבחן התוצאה - פועלת ללא דופי. רק לשים לב שלא תגיע שום רטיבות, אפילו לא שולית, לשלט. הוא מתקרז מיד (קורוזיה) ומספיק לפעול. אין על זה אחריות ויש לקנות 'מוח' שלט חדש בעלות של כ 100 ש"ח לערך.. שוב: במבחן התוצאה המערכת פועלת ללא דופי כבר כשנתיים.

bulb

New member
יש פרס למי שמנחש באיזה אופנוע מדובר?

יש אופנועים המגיעים עם הכנה בצמת החשמל לאזעקה מקורית. בחלק מדגמי הכביש של KTM, לדוגמא, כל מה שצריך על מנת להתקין את האזעקה הוא חיבורה לקונקטור מוכן בצמת החשמל וזהו. לא סרט בידוד, לא סכין חשמלית ולא אלתורים.

גיקסר

New member
רוב האופנועים מגיעים עם הכנה לאזעקה

כמעט כל אופנועי הכביש החדשים מגיעים עם הכנה עלות של מחבר נגדי עולה לאופנועים כמו הונדה ימהה סוזוקי 20$ בחו"ל, כמובן שצריך מינימום 500 יחידות. בעבר הבאנו 10 יחידות להונדה לנסיון, עלות לנו אחרי כל העלויות הנלוות היה סביב ה 100 ש"ח(וזה עוד שיקרנו למוכר בחו"ל ואמרנו שזה לבדיקה) ברכישה של פחות מ 500 יחידות מדברים איתך על 30$ כמעט אף אחד לא רצה לשלם את האקסטרא, בתשובה שבאופנוע הקודם לא התקינו לי מחבר מקורי זה החזיק שנים ולא היה בעיות. אולי יש כאלו שמזדעזעים מסכין יפנית שחותכת את הציפוי המקורי של היצרן אך לא משהו שסרט בידוד מתקן חזרה ולא פחות יפה. יש גם סרט בידוד בד שמותאם לדגמי אופנועים מסויימים. סה"כ חיבורי כאלו מתבצעים עשרות שנים וכל זמן שזה מבוצע נכון אין בעייה.

אני מסכים בהחלט

רק שלמתבונן מהצד זה נראה קצת תוקפני. בפועל זה בוצע נכון זה עובד מצוין.

גיקסר

New member
זה כמו לראות ניתוח להגדלת חזה ../images/Emo13.gif

נראה כאילו הכל נקרע בפנים אבל אחרי כמה שבועות זה נראה ומרגיש טוב. זה מיצו סיפר לי אני לא יודע כלום

ב ו Z י

New member
דווקא ממה שאני זוכר

עשית אחלה עבודה בהתקנה של הרב בריח ב S4R שהיה לי

ב ו Z י

New member
ומה הבעיה עם אזיקונים?

לי זה לא הפריע... כנראה לקנאים מהצד זה כן.

ב ו Z י

New member
היה ואם יהיה - אז יהיה.

לא הבנתי למה לרייר על היפר אחרי אופנוע כמו שהיה לי...

ב ו Z י

New member
מצחיק שכמוך, רכבתי והבנתי...

פאנגס ניסח את זה מצוין "כמו לרכב על אופני BMX עם מנוע 1100". צדק

גיקסר

New member
ניסוח מדוייק אם כי BMX זולות משמעותית

הבעייה מתחילה שפותחים את קטלוג התוספות ונהיה בור של נאפלם בחשבון הבנק

M O R M

New member
לי יש מערכת של הזעקה האחרונה כולל איתור!!

הזעקה האחרונה נותנת מערכת טובה ואמינה. המערכת אזעקה שלי עובדת היטב על אופנוע שטח HM450X ומחזיקה מעמד בתלאות קשות בשטח. המערכת כוללת ביטול קיק סטרטר (אין לי סויטץ) , ניתוק ושליטה של המוקד מרחוק. שליחת SMS בעת הפעלת המערכת. איתור מוקדי של מיקום האופנוע. ניתן גם לקבל אצלהם ביטוח כנגד גנבה תמורת תשלום נמוך בהרבה ממחיר ביטוח מקיף. ניתן לחבר את המערכת גם ללא מורד איתור. בתמונה תנאי אינדורו מדבר קשים שמאתגרים את מערכת האזעקה ......

תגיד,מה יש בבקבוק מאחורה?

שתן או דלק? (אני בטוח שבשתן שלך יש יותר אוקטן מדלק,שועל מדבריות קשוח שכמוך
) אם אני יעבור לשתח זה יהיה באשמתך....תכין הסברים מראש!!!

למעלה