מחפש היגיון....

מחפש היגיון....

שלום לכולם,
אני בחור גיי לחלוטין ולא נמשך לנשים בשום צורה.
אני מוצא את עצמי נמשך לסוגים שונים של מראה גברי. בין השאר יש לי פטיש לבודי בילדרים, זה מחרמן אותי מאוד.
כבר שנים רבות, מאז שהייתי נער, יש לי מדי פעם פנטזיה על אישה בודי בילדרית. גבוהה, שרירית מאוד, חזקה, ששולטת בי ואני סוגד לה.
העניין הוא, שאני לא נמשך בכלל לאיבר המין הנשי. אבל נמשך מאוד למראה אישה בודי בילדרית. זה נשמע לכם הגיוני?

אוהדאדם

New member
אין שום דבר מושך באיבר מין נשי

אלא אם אתה מתייחס לשדיים, שגם זה איבר מין בסופו של דבר.

בכל מקרה, משיכה מינית היא בדיוק מהסוג שאתה מתאר, היא משיכה לאדם בעל מאפיינים מסוימים. אף אחד לא נמשך ל"אישה באשר היא אישה" - כולם נמשכים לגיל, צורה, אפילו אישיות וגישה לחיים. מה שאתה מתאר הוא משיכה לאישה באשר היא אישה בעלת מאפיינים כלשהם: גבוהה, שרירית, שולטת. זה סבבה.

Light087

New member
איבר מין נשי מאוד מושך, בעייני מי שנמשך אליו

אוהד זה שאתה גיי זה בסדר גמור שזה לא משוך אותך אבל אל תכליל ותגיד שזה כלל לא מושך ואין בו שום דבר
מושך משום שבעינייך זה כך. זה בסדר ולא חייב להמשך אבל הצורה בא אתה משתמש במילותייך מציינות את זה כאילו זה לא מושך בעיניי הכלל...
תכתוב שבעינייך זה לא מושך. נשמע יותר הגיוני.
ובעולמנו שלנו יכולות להיות כל מני משיכות, זה לא שחור או לבן. אדם יכול להמשך לאופי, לאיבר מסויים בגוף וכו'...
נכון שרוב הזמן אנשים נמשכים גם וגם (לחיצוניות והפנימיות- להכל יחד)...
אבל זה בסדר גמור להמשך לדברים מסויימים ולחלקם לא כל עוד זה בסדר למי שאיתך.

שלום לך

אוהד אדם אינו הומוסקסואל כי אם ביסקסואל- כלומר הוא נמשך גם לנשים. אין זה אומר שהוא חייב להימשך דווקא לאיבר המין שלהן [יש להן עוד דברים כמו תכונות אופי, תחומי עניין, ואפילו עוד איברי גוף].
אני לא בטוחה אם מי שאיבר המין מושך אותו דווקא אלו הרוב ומי שלדעתו האיבר עצמו כשלעצמו הוא לא מושך הם המיעוט.

Light087

New member
שלום גם לך

אני שנים לא הייתי בפורום הזה, מדי פעם יוצא לי להציץ, חשבתי שהוא הומוסקסואל בגלל הבחור שלמעלה כי הוא ציין שהוא גיי
אני לא מכיר אותו.
וכן הכוונה שלי היא שהמיעוט ימשך בצורה כזו של חלק מסויים באדם לעומת הרוב שימשך לאדם בשלמותו.
והוא כתב בצורה כזו שנשמע לא נעימה, לפחות לפחות עבורי.
הוא יכול לומר שאותו זה לא מושך אישית ולא בצורה כזו כמו שהוא כתב.
אני אישית הייתי נעלבת ולא הייתי רוצה להיות עם אדם שאינו נמשך אל כל כולי כמו שאני, עם גופי ועם אופיי ויש כאלו שכן.
וזוהי זכותםן, כמו שאמרתי, אם לאדם או אישה נוח שנמשכים לחלקים מסויימים אצלהםן וחלקים אחרים לא. בהצלחה ובכייף.

גם אני לא נמשכת לאיבר המין הנשי

וגם לא לאיבר המין הגברי לצורך העניין. בכלל- נראה לי מוזר להימשך לאיברים מפורדים.
איך שאני חווה את זה המשיכה היא למכלול- בגלל זה גם יש יוצאים מהכלל [נגיד בדרך כלל אני לא נמשכת לנשים שנראות גבריות אבל מישהי גברית אחת כן מושכת אותי כי זה מכלול].
אז לא יודעת איך זה אצל אחרים/ות אבל אני לא רואה שום סיבה להימשך לאיבר המין דווקא, ולדעתי אפשר לפתוח את הראש ולהבין שמין זה הרבה יותר מכלולי מאיברי מין.

Light087

New member
אני למשל חייבת רגש רוב הזמן בשביל להרגיש נוח עם מין

ואברי מין לצורך העיניין (כמובן גם משיכה אבל זה אצלי בא יחד) בלי רגש רוב הזמן אברי מין פחות מענינים אותי.
(אותי מקסים האופי, הטוב לב כמובן ובמראה קודם כל עיניים, שפתיים, שיער אח"כ הגוף) אבל כאשר אני עם אדם או אישה שאני אוהב אני יעדיף שימשכו אל כל כולי ויאהבו אותי בשלמותי, עם האופי והאופי ומה שיש לי. אבל שוב לא על זה מדובר. הוא כתב את זה בצורה שלדעתי היא פחות עינינית "אין שום דבר מושך באיבר מין נשי" וציינתי זאת בהודעה הראשונה, שהוא מושך בעיניי מי שנמשך אליו אבל זו הכללה לכתוב בצורה שהוא כתב למה שהוא יחליט שאין שום דבר... בשביל כולם... שיכתוב שלדעתו האישית האיבר מין הנשי לא מעניין. זה הדבר העיקרי שכתבתי בגללו, הצורה שהוא כתב את זה, לא מפריע לי שלמישהו יש חלקים מסויימים שאינם מענינים אותו אצל אדם שהוא בהכרות כלשהי עימו, כל עוד זה לא איתי. שיבוסם לכולם, אני מקבלת הכל ואת כולם כפי שהםן גם אם זה לא לטעמי וגם אם זה לטעמי. וכך אני מקבלת גם את זה שאת לא נמשכת לאברי מין, את לפחות כתבת שאת לא נמשכת ולא בצורה כללית.

למעלה