מחפש הוצאה לאור !

mobyboy

New member
מחפש הוצאה לאור !

בגאוה גמורה סיימתי לכתוב ביזע רב את ספרי הראשון. אני ממש סקרן לקבל חוות דעת של הוצאה גאה, אם יש לכם המלצות וכמו כן, איך כל הפרוצדורה מתבצעת ? אני משאיר עותק לקריאה ? איך אני מוודא שלא יגזלו לי אותו ? לתשובותכם אודה

white star

New member
../images/Emo54.gif יש את הוצאת שופרא

איך הולכת הפרוצדורה אין לי מושג...

לא חושבת שקיימת הוצאה "גאה"

לגבי הפרוצדורה - כדי למנוע גזילה של כתבייך, שלח אותם לעצמך בדואר רשום, באותו יום שאתה שולח להוצאה.

מורן א

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo63.gifהוצאות לאור

גאות? אין. מלבד "שופרא", אך חבל על המאמץ, אילן שיינפלד ה"גדול" מוציא ספרים לעצמו ולגדולי הקהילה. קיימות בשוק כל כך הרבה הוצאות, מדוע להגביל את עצמך להוצאה גאה? פרוצידורה: תהיה בטוח ושלם עם מה שכתבת, עדיף לבצע עריכה מקצועית, היא מעלה את הסיכוי שיסתכלו שנית בכתוב. כרוך את כתב היד, צרף דף המסביר את נושא הספר ודף אודות עצמך. שלח להוצאות לאור, שאת כתובתן תוכל למצוא בכל ספר שנמצא במדף הספרים, בחנויות ובספריות, או כאן. בכל מעטפה שלח מעטפה ריקה, ממוענת אליך ומבוילת למשלוח חוזר של כתב היד במידה וירצו להשיב לך אותו עם התשובה. וחשוב לא פחות, כנאמר, שלח מעטפה אחת עם עותק של כתב היד לעצמך ואל תתפתח אותה. זו משמשת הגנה עליך כיוצר. בהצלחה, ואל תתייאש, רבים וטובים קיבלו הרבה סירובים ולבסוף הצליחו.

למעלה