מחפש הופעות חיות של זפ...

Mortar

New member
מחפש הופעות חיות של זפ...

לקנות, להוריד, "להשיג"... לא אכפת לי איך אבל אני ממש רוצה לראות עוד הופעות. ראיתי את the song remains the same וגם את how the west was won, את כל ALBERT HALL שלדעתי זה מופע הרוק הכי טוב אי פעם... ויש בדיסקים האחרים עוד כמה הופעות מניו יורק וEARLS COURT וכו'... אני מאוד רוצה להשיג את כל ההופעה שמוצגת שם בEarls Court ב75 וגם ב79, אני כמובן מעדיף סרט אם קיים והופץ כזה אבל גם בוטלגים עדיף מכלום. אם מישהו שמע/ראה/קרא אז בבקשה תעזרו לי

AeroTom

New member
לי יש ב-DVD את

ההופעות המלאות של Earl's Court 75 ו-Kneborth 79. כמובן שזה לא רשמי והדרך להשיג את זה מהארץ תהיה רק לרכוש את זה מאנשים מ-eBay כנראה, כמו שאני עשיתי. הופעות נהדרות יש לציין. 3 שעות+ והלהקה במיטבה. בספיישל זפלין שאירגן MosheL לפני כמה זמן, אז הקרינו אחת מהן נראה לי איפה שזה התרחש. אם יהיה עוד משהו כזה, אז תוכל לצפות בהן אולי גם אם תלך לשם. ואולי להשיג אותן איכשהוא בארץ אם תיצור איתו קשר...אין לי מושג. ורק תיקון קטן - How The West לא יכולת לראות, כי זה רק אלבום לייב (באודיו כמובן). אני משער שצפית ב-DVD הכפול מ-2003...

Mortar

New member
קודם כל תודה...

וכן אתה צודק, ראיתי את הDVD ולא את HOW THE WEST. אני ממש מת למצוא את ההופעות המלאות האלה, ובאיביי בינתיים לא מצאתי... אני אמשיך לחפש

Mortar

New member
טוב יש עדכון קטן ../images/Emo13.gif

הזמנתי First night in the park Knebworth Live 79 מאיביי, ראיתי שיש עוד גרסאות של 2nd NIGHT וגם הבנתי שהמופעים בEarls Court היו 4 לילות אחד אחרי השני ? זה נכון ? מישהו יכול להוסיף על זה קצת ? האם המופעים היו מורכבים מאותם פליליסטים והאם יש איזה ערב ספציפי שנחשב לטוב ואני יודע שגם המופעים מearls court ב75 וKnebworth מ79 מרכיבים את הDVD הכפול אז יש לכם מושג במקרה מאיזה ערב כל אחד מההופעות שהם שילבו בדיסק ? תודה, אוהד.

למעלה