מחפש דרך לשלום בית

נונה17

New member
תשובה חכמה ובוגרת להפליא

בדיוק כמו ההתנהלות שלך בשנים האחרונות.

אסור לה לקחת את הילדים ללא רשותך.

אתה יכול להתלונן במשטרה. אתה אפוטרופוס חוקי של הילדים. לך אליה ותגיד לה שיש לה זכות לעזוב את הבית ולברוח, אבל אסור לה לקחת את הילדים. אחרת תתלונן במשטרה. מה זה השטויות האלה??? ההורים שלה יחליטו??? בית משפט יחליט? ברור, אבל עד שבית משפט יחליט אחרת, אתה והיא אפוטרופסים משותפים. קח ייעוץ משפטי, אפשר בחינם. תחפש בגוגל, יש עמותות ומשרדים שנותנים ייעוץ ראשוני חינם. דחוף!! תעשה את זה מחר! קודם כל טלפון לאישתך ודרישה לחזור הביתה מייד עוד באותו היום. כל זאת בהנחה שלא התעללת או איימת עליה באיזשהו אופן. כי במקרה כזה לא מגיעה לך שום תמיכה...

סטלני11

New member
יש לי עסק אם השטן

אתה לא מבין כמה אתה טועה היתי במשטרה ברווחה רק בית מישפט צריך לסדר כאן תעניין מה שהיא עושה תתפלא אבל חוקי לגמרי ואני היתי מופתע כמוך תאמין לי

אני לא מסכים איתך

אם היית במשטרה, אני מקווה שהגשת תלונה רשמית. שיהיה רשום. קח עורך דין, בנאדם... בלשכה המשפטית בחינם. יש גם עמותות שתומכות. המעשה שלה נחשב חטיפה לפי החוק הישראלי, וכשזה יגיע לבית משפט רק בגלל זה היא עלולה לאבד את האפוטרופסות על הילדים.

סטלני11

New member
אין כאן חטיפה

זהו שלא ניתן להגיש תלונה הכל מותר או יותר נכון חוקי היא האמא של הילדים גם אני היתי המום שהחוקר אמר לי שאין כאן חטיפה החוק מזה על הפנים כמו כל המדינה הזו

misty10

New member
מכל מה שנכתב כאן... לא הצלחתי להבין כלום...

אתה כבר בהליכי גירושין??? מה בדיוק אתה רוצה מהחיים שלך??? ומאישתך???? אם אתה עדיין רוצה אותה, (כמובן שזה צריך להיות הדדי) תדבר איתה, אם לא או שהיא לא רוצה, כדאי שתקח לעצמך עו"ד, אבל לדעתי, כדאי שתהיה הוגן כלפיה... ובכך יש לך מעין נקודה לזכותך: אני הוגן כלפיך, תהייה גם הוגנת כלפי...

גם אני לא מבין לגמרי את כל הסיפור

אני רק מבין דבר אחד... אם אשתי היתה מכניסה יום אחד את הילדים למכונית ונוסעת לגור איתם במקום אחר כנגד רצוני, כתוצאה מסכסוך איתי... כבר למחרת הם היו בחזרה בבית, או מרצון או בחסות משטרה. אלא אם כן היא הגישה תלונות על איומים והיא טוענת שהיא ברחה כי הרגישה מאויימת.

סטלני11

New member
היא נחשששששששששששש

אתה אומר דברים נכונים אבל אני כבר נסיתי הכל בטוב ולא עוזר כלום אני בבעיה גדולה עכשו שהחוק צריך להסדיר בנינו במקום שאנחנו נסדיר יחד הסכם

סטלני11

New member
היא נחשששששששששששש

אתה אומר דברים נכונים אבל אני כבר נסיתי הכל בטוב ולא עוזר כלום אני בבעיה גדולה עכשו שהחוק צריך להסדיר בנינו במקום שאנחנו נסדיר יחד הסכם

BlackUnicorn

New member
מבלי להתייחס יותר מדי,

מציעה לך לפנות ללשכה לסיוע משפטי של בתי המשפט שיאפשרו לך לקבל ייעוץ משפטי וגם ייצוג בחינם, אם תרצה בו. באופן עקרוני ביהמ"ש יכול לקבוע הסדרי ראייה זמניים באופן דחוף, אם רק תובעים ומבקשים זאת. מעבר לזה, נשמע קצת מוזר שאתה נזכר רק אחרי חודשיים להתייעץ, ועוד בפורום באינטרנט שלא ברור איך יש לך כסף כדי לשלם עליו...

למעלה