מחפש דומה לכיופים אם את במצב דומה ורוצה לדבר , להכיר ללא היתחיבות וללא מחויבות אני אשמח
ד ד י ן New member 26/8/02 #1 מחפש דומה לכיופים אם את במצב דומה ורוצה לדבר , להכיר ללא היתחיבות וללא מחויבות אני אשמח
ק קרן קיימת New member 26/8/02 #5 מה לא ברור ? הוא רוצה שתהיה דומה לו הוא מאלה שאוהבים להסתכל במראה כשהם... משמחים את עצמם, אז הוא רוצה לפגוש אותה ללא הזכוכית המפרידה.... שבוודאי מזמן כבר לא שקופה.
מה לא ברור ? הוא רוצה שתהיה דומה לו הוא מאלה שאוהבים להסתכל במראה כשהם... משמחים את עצמם, אז הוא רוצה לפגוש אותה ללא הזכוכית המפרידה.... שבוודאי מזמן כבר לא שקופה.
S sahr12 New member 26/8/02 #6 אני יש לי מכה קטנה בשאסי.....חחח אבל עשו לי פחחות ברמה גבוהה......אין עליי פחת...
נ נוגה בשבילכם New member 26/8/02 #7 מצב טוב? אני מציעה לך ללכת לבדיקה כל אחד היום אומר שהוא במצב טוב ואחרי זה לוקחים אותו לבדיקה ומגלים שהמנוע לא משהו... ושאת הקלאץ´ צריך להחליף... והברקסים בכלל לא עובדים. אני חדשה במצב לא משהו.
מצב טוב? אני מציעה לך ללכת לבדיקה כל אחד היום אומר שהוא במצב טוב ואחרי זה לוקחים אותו לבדיקה ומגלים שהמנוע לא משהו... ושאת הקלאץ´ צריך להחליף... והברקסים בכלל לא עובדים. אני חדשה במצב לא משהו.
Y yafit75 New member 26/8/02 #8 ואני חדשה, יד ראשונה,,, במצב מעולה צבע מטאלי, טמבון מהמם, בודי נקי, מה צריך יותר מזה!!!!!
Y yafit75 New member 26/8/02 #15 רוצה סיבוב אחי? תעמוד במקום,,, ותרדוף אחרי הטוסיק שלך! חחחחחחח כמה שאני מתה עליך......