מחפש גיטרה!!!

greblin

New member
מחפש גיטרה!!!

שלום לכולם אני מחפש גיטרה מסוג Gibson ES-175 לא משנה שנת ייצור, צבע או מחיר. אם מישהו מכיר מישהו שמעוניין למכור אחת כזאת או דומותיה שיספר לו עלי. דרך אגב אל תקנו שום דבר בחנות סוניק ברחוב רש"י 36 בתל אביב

אני ממש בספק אם תמצא בארץ כאלה

יקרות... אם יש לך ויזה בין לאומית אז אין לך בעיה להשיג אחת כזאת.

greblin

New member
איך?????

איך אני משיג גיטרה כזאת אם יש לי ויזה בינלאומי אני יודע על האופציה של להזמין מחנויות מחול זה גם מה שאתה מציע? אם כן אז שתדע שאני כנראה יעשה את זה מחנות מסויימת בניו-יורק אבל רציתי קודם לוודא במאה אחוז שאין כי אני יודע שאין כמעט בכלל סיכוי למצוא כזאת בארץ, אנשים חסרי תרבות ג´אז טובה

אכן אני מדבר על להזמין מחו"ל

אבל דרך MUSIC123 ככה אתה מכסה את העלויות של המכס עם ההנחה שהם נותנים שם (או אפילו חלק מהעלות) וזה לא שהאנשים חסרי תרבות, זה החנויות...הם לא יביאו את זה כי אנשים לא יקנו.

tukonov

New member
בקרוב היא מגיעה!!!

השאלה הנדרשת כמה לדרוש עבורה?

greblin

New member
לאן היא מגיעה?

קודם כל, אם אני מזמין מארה"ב דרך חנות היא תגיע, Mandolin Brothers, החנות הכי טובה בעולם לגיטרות ג´אז, הם עושים משלוחים לכל העולם עם אחריות. אבל לאן מגיעה גיטרה כזו? איך? מתי? יש לך כתובת? טלפון? אני מעוניין לקנות

greblin

New member
תאמין לי שהם יביאו

יש חנות בניו יורק: Mandolin Brothers, החנות הכי טובה בגיטרות ג´אז, יש להם מדפים על מדפים של איזו גיטרת ג´אז שאתה רוצה, משומשות וחדשות וכל יום נמכרות כאלה מהם ומוכרים להם, ומשם אני כנראה יזמין ויש אחריות והם ישלחו, הם חנות עם מוניטין בכל העולם, עם שם, אחריות, ביטוח ומשלוח עם חברה גדולה מארה"ב. הם יביאו לארץ את הגיטרה וזו לא תהיה הפעם הראשונה שלהם. אז אין מה לדאוג

למעלה