מחפש גורו

isi stoler

New member
מחפש גורו

אני מחפש אחרי אדם מאושר שמרגיש שהוא שלם עם עצמו ומאוזן כדי שיהיה לי למורה אם את/ה אדם כזה בבקשה תכתוב/י לי [email protected] אינ יודע שזאת בקשה מוזרה - אבל אין לי רעיון אחר איך לחפש מדריך

נטלי36

New member
אולי תהפוך אתה המדריך של עצמיך?!

יותר עדיף מאשר להידבק לאדם אחר.....

מ א י.

New member
גורו אמיתי יעזור לו בלהיות המדריך ש

של עצמו .. זה כול הקטע במורים אמיתיים לא? זה משכיר לי פעם חשבתי שאני צריכה להתפתח לבד , בלי עזרה ותובנות ועצות או מורים שיעשו את זה בשבילי , היום אני מבינה שדווקא לבוא למורה זה להאמין שאתהיכול לעשות זה.

נטלי36

New member
יש הבדל בין מורה לגורו.

ללכת למורה - זה נהדר. כי זה מבטא רצון ללמוד. רצינות בכוונות. וכו'.... אבל גורו זה יותר ממורה. זה יחס שונה.

איל באש

New member
ברוך הבא ISI STOLER ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

האם אתה מעונין בלימוד פרטי של אחד על אחד, או בקבוצה ?

נועיק

New member
מצאת!

אני יודעת שזה קצת מתסכל מה שאכתוב כאן אבל האיש הראשון שתראה מולך הוא הגורו הראשון שלך. והשני - הגורו השני שלך... וכך הלאה כל אחד יכול להיות הגורו שלך לפרק זמן בחייך. זה יכול להיות דקה אחת בתור לאוטובוס, כשתראה איך הוא עומד, זה יכול להיות תקופת חיים ארוכה בכל מצב אחר. אם אתה מבין שגורו הוא תחנה בדרך שלך אז תמצא גורו מהר מאד. וכמובן, שבסוף תמצא את הגורו שבתוכך.

איל באש

New member
ברוכה הבאה נועיק ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד את הדרך בה הסברת את הדברים. השאלה שאני שואל היא למה בכלל לחפש גורו ? לי זה ישר עושה קונוטציה של עליונות מול נחיתות. מה אנחנו זקוקים למישהו שיהיה מעלנו כדי שנלמד ונתפתח?

rastotman

New member
לי זה עושה קונטוציות של הורה וילד-

שזה כנראה אותו דבר. גורו נותן לך את מה שאתה לא מסוגל לתת לעצמך בתחילת הדרך- לדעתי, כמו הורה, חלק מהתפקיד שלו זה לאכזב אותך וללמד אותך את השיעור האחרון- שאתה לא חייב להיות לוי בו. לדעתי בכל מיקרה עדיף ללמוד בתוך קבוצת שווים. מי שמחפש גורואים, מי שמחפש אנשים שייתנו לא את כל התשובות אומנם מקל על עצמו בקבלת החלטות, אבל גם דן את עצמו להיתאכזב כל פעם מחדש.
ברוך הבא לקבוצת השווים שלנו

isi stoler

New member
לא גורו - מורה

קיבלתי כמה וכמה כתובות מאנשים ותודה לכולם רק תגובה: אני לא מחפש גורו - אני מחפש מורה / מדריך רוחני שיעזור לי להוציא את הפוטנציאל שלי ביהדות ישנו כלל "אין שבוי מוציא עצמו מבית האסורים" מתוך הכלא של הנפש רק אדם חיצוני יכול להוציא אותך כיוון שאני עדיין בתנליכי חיפוש ולא החלטתי על מורה אני אשמח לקבל מכם עוד שמות תודה רבה!! איסי

למעלה