מחפש בת זוג מאירופה

DE LA FOX

New member
מחפש בת זוג מאירופה

מעונין להכיר בת זוג מאירופה לנישואים

ipple®

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo52.gif אבל לא יכולתי להתאפק

Hot6babe

New member
ברצינות?

אתה בפורום הלא מתאים. יש סוכנויות שמארגנות נשואים. אתה יכול לבחור אשה ממזרח אירופה מקטלוג ולהתחתן אתה. בעיקר מפולניה. יותר זול לא תמצא. ו... פולניה תהיה באיחוד החל מ2004. אתה לא צריך ללמוד פולנית. הפולניות שעושות את זה מעונינות לעזוב את פולניה. במחשבה שניה, אם הן יהיו באיחוד אז הם כבר לא צריכות להתפשר על אחד כמוך.

היאח הידד לזיכרון הקצר!

יש פה איזה פסיכיאטר שמתמחה באמניזיה? (או לחלופין - במזוכיזם ונטיות אובדניות...)

Sparker

New member
מילקי אני מבקש!! ../images/Emo123.gif

דהלהפוקסי הוא בחור רציני שעושה מעשה מוסרי והוא בעל חוש הומור בריא... פחחחח... אם תמצא בחורה ספרדייה פוקסי, יש לי פה שכן פסיכיאטר סדיסטי (שתומך בשיטות לא קונבנציונאליות... ולא חוקיות) אז בכל מקרה, זכור נא אותי כשתגיע לאזור... ברגשות מעורבים,

ipple®

New member
"השועל מכה שנית" (או שלישית או ...)

אני לא מאמינה שהוא שוב חזר.... בדיוק בגלל זה התגלגלתי מצחוק

Sparker

New member
לא נראה לי...

פוקסי לא מעוניין בבלונדיניות... למרות האשרחות האנגלית שאני מניח שיש לזאת...

ribber

New member
חוץ מזה

עד כמה שידוע לי, רוב בנות הפורום נמצאות כבר עם בן זוג, אולי הוא מעוניין באחד מגברברי הפורום, באירופה מכירים בנישואים חד מיניים לא? כל הכבוד על העקשנות וההתמדה, אבל אל תתפלא אם התגובות שאתה מקבל הן עויינות משהו. הצעת את המיטה וכעת תישן בה.

דה לה פוקס, עזוב אותך מהפורום הזה

בו פה, כאן יקבלו אותך בזרועות פתוחות, וישתדלו למצוא לך מישהי!

ipple®

New member
../images/Emo124.gif ספאאאארי !!!!

האם אני היחידה שמקבלת את התחושה שהילד לא למד שום דבר? לא הפיק אף לקח בעיקבות המשפט שערכנו לו?

Sparker

New member
../images/Emo45.gif אני איתך...

ואפילו לשרשור היכרות הוא לא התייחס...

ipple®

New member
../images/Emo7.gif הילד יורד ביגון שאולה.....

תומר, יקר, חזור הביתה!!!

ODISIOS

New member
יופי אותי לא הצחקתם..

מה הקטע (לא שאני רגיש מידי..) אבל בכול זאת. הבן אדם מחפש כלה סו פאקינג ביג דיל שיקום הגבר או האשה שלפחות פעם אחת בחיים שלהם לא היו נואשים ממשהו (אל תפגע..) וחוץ מזה אני לא חושב שהוא נואש הוא רק יותר מידי טמבל לחפש כך אשה (סלח לי הייתי חייב!)

shermond

New member
אודיסיוס (בתקווה שכתבתי נכון)

תראה, תשמע, תראה.. יכול להיות שלא קראת אחורה כמה דפים.. יכול להיות יכול להיות שאין לך מושג על ולמה התגובות.. יכול להיות.. אז אולי תקרא אחורה ותראה שזו לא הפעם הראשונה שהאדון השועלי מפציע, אנחנו סבלניים, סובלניים ונחמדים, אבל לפעמים פעם אחת היא בהחלט מספיקה ופעם שנייה כבר תענה ללא חיוך!! תחשוב על זה

shermond

New member
וזו פעם אחרונה

שאני עונה בשרשור הזה!! הלכתי להקפיץ שירשור אחר קפיצקפוץ

למעלה