היי אני בן 26 מהמרכז ומחפש בת זוג (רצוי ללא חבר ) כמובן (לא שמנות לא מלאות ) מיצטער לריקודים במועדון הפוקוס בדרך כלל סוף שבוע אשמח אם תצרי קשר דרך הפורום שיהיה בכיף
אבל גם שאתה בא לרקוד עם מישהי אתה סורק אותה עם העיניים כמו שאתה סורק תמונה במחשב וצריכה להיות איזה משיכה ועוד משהו רצוי ללא חבר כי אני לא צריך חבר שמקנא למה היא הולכת לרקוד איתי ואני ממזמז אותה לאט לאט ואני לא צריך שחבר שלה יחכה לי בחוץ ועדיף שלא תהיה שמנה או מלאה כי מה לעשות אני לא נימשך עניין של טעם אז שוב פעם תבדוק את עצמך ותראה תבוא לריקודי עם ובכלל ותבדוק אם אתה יכול לרקוד עם מישהי שלא מוצאת חן בעייניך (אלא אם כן יש גוף פצצה ) שזה כבר נושא אחר בכל אופן תרגיע
כל אני נראה טוב אבל תשכחי שזה עניין של טעם כל אחד והטעם שלו בגדול מי שרוצה אותי אני מוכן ומזומן בכיף העיקר לא להיתנפל אם אתה רוצה תמונה תשלחי קודם כל את ואחר כך נחשוב עליך ביי
שאני אשקר או אגיד את האמת נכון את נראת חבל"ז אבל תשכחי יש עוד המון מותק אז במקום לבלבל לי את המוח כן צודק לא צודק תצרי קשרי ונלך לקרוע את רחבת הריקודים את בעיניינים או לא זו החלטה שלך וחבל על כל רגע