מחפש ברצינות

יערית

New member
את חושבת

שניתן לקרוא בין השורות? להההההההההההה

יערית

New member
קריע<א>ה

נעימה שתהייה לנו
<מתיי יוצאים לפנסיה מהורטואלייה מתי ?
>

irit 123

New member
למה חוויה מתקנת?

הייתה חוויה מוצלחת. מה שקרה לאחר מכן... הדכאון מהצד שלו והבריחה, בהחלט בשביל זה אני צריכה חוויה מתקנת. (אגב, אני לא חושבת שמבין השורות נכתב משהו שמשדר את הרצון שלי לחוויה מתקנת)

irit 123

New member
ובידיוק בגלל זה

אני מברכת את ממציא האפידורל. כן יהיה רצון. אמן.

מה שמשתחרר בלידה זה אנדורפינים

כלומר גם אוקסיטוצין, אבל מה שמשתחרר באמת בלי שליטה זה אנדורפינים. בשלב השני של הלידה, השלב שבו צועקים בלי חשבון, בין סשן אחד לסשן שני של צעקות פתאום שוקעים למין חצי-תנומה מתוקה כזו, הכאב נרגע, לא יודעת כמה דקות זה נמשך, הגוף משחרר המון אנדורפינים שמקלים על התחושוות. ואז שוב חוזרים לכמה דקות של צעקות לא רצוניות - בנוסח אאאאאאההההההההה! דאאאאאאאאאאאאייייייייייי! (הצעקות פותחות את הסרעפת ועוד כמה דברים, ועוזרות לדחוף את התינוק החוצה). אני לגמרי צעקתי די, הרוח והשמש על פני
בקיצור, אפשר גם עם הצעקות... מניסיון (של לידה שנייה אמנם. שהיתה טבעית לחלוטין ובאמת חוויית חיים. בראשונה סתם סבלתי
ולבסוף היה גם אפידורל..).

אוקסימרון3-כבר הנצחת את עצמך

לא סיפרת שיש לך 3 ילדים שאתה מגדל לתפארת? זוהי ההנצחה הטובה ביותר שיש לך.... מה עוד אתה מבקש? מה יש שם בחלונות האדומים בבן יהודה???

ביקשתי

להרים לכם להנחתה. להשחיז את יכולותכם הסרקסטיות הציניות וההומוריסטיות. בקשר לחלונות תפעילי את הדימיון....

מה זה כל הדיבורים על לידות פה ???

לא סוכם על קשירת חצוצרות וצנרת למניעת תקלות ?

גרושים צעירים גיסנו

עוד יש פוטנציאל לקולולושששש....! או במקרה של אשכנזים לצהלולים
עזוב חצוצרות לך על בתופים במחולות...! ושיהיה בשמחות.

יערית

New member
תביאי שלושה תביאי 4 תביאו חמישה ילדים

זה שמחה וחס וחסה לקשור חצוצרות, ישנה התכווצות טבעית

שרשירית

New member
../images/Emo252.gif אני מציעה כת סטייל גואל רצון

קח לך 5-6 נשים,
התחתן עם כולן, קעקע והנצח את דיוקנך על גופן, עשה איתן מליוני ילדים ולכולם הבטח גאולה אי"ה או אי"אוקסי. ואמרו איימן!

למעלה