מחפש ברצינות

מחפש ברצינות

דרך להנציח את עצמי. יש לכם רעיונות מקוריים לאיזה אתר מיוחד שייקרא על שמי שכל כולו יגיד אוקסי. אבל תלוו בנימוק משכנע. ותגידו שאני לא מרים לכם....
אולי אזור החלונות האדומים בבן יהודה ? אני עדיין חוכך.

ismeralda100

New member
בדיוק מה שאני רציתי לשאול

בפעם האחרונה שבדקתי באיזור ב. יהודה הם לא היו אדומים.... (אגב גם מ ב פ נ י ם הם לא היו אדומים.)

אם היו

לכן עיניים של גבר,הייתן מצליחות לראות איזה חלון אדום. ואיזה לא. וכן.כשהייתי נער לפחות....
פחות התחברתי לבורסה. המוני מידי....

בדרך הזויה לגמרי

אני בהחלט עונה על ההגדרה הוויקפידית. אין עוזר טוב ממני בזמן לידה. בטוח שגרמתי לאי אילו אורגזמות בחיי. ומבחינת קשרים חברתיים,אין זבל על פני האדמה שיכול לומר שלא יצר איתי אמון בין אישי. מבלי להעיד על עיסתי כמובן... בנוגע להורמון האהבה-שומר על זכות השתיקה. עלפי חוק אין אדם מחוייב לענות ולגרום להרשעתו שלו.

irit 123

New member
אוקסטיוצין....חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מבחינתי אתה אומר אוקסיטוצין אתה אומר חדר לידה עצם ההקשר של גבר, ולא רק אוקסימורן לחדר לידה מצחיקה אותי

מצטרף לשאלה ומוסיף

מי שנכנסת איתי לכל מחלקה שקשורה ביולדות בבית החולים שלנו לא מבינה שיש חוויות כאלו. כבוד ויחס ששמור רק למתי מעט. כשיש חברים קליברים בכל מקום,מי צריך קשרים...? גם האקסית לקתה בתדהמה בזמנו. עכשיו זה פחות משעשע הה...? דברי איתי בפתיחה של 7 אצבעות.

irit 123

New member
.בפתיחה של 7?

איתי ביחד? נקווה שתישאר חי עד פתיחה 7.... חי? מי אמר חי? שתישאר בכלל בתחום בית החולים או העיר בה בית החולים, או הארץ... מי יודע

חי ?

אפח'ד לא מזיז שריר,לא מקבל ציר,ולא לוחץ בלי אישור בכתב ממני. והתינוק יוצא רק כשאני נותן או.קיי. שיהיה ברור. לא הולכים לחדר לידה עם ילד וחוזרים עם שניים. תקראו את זה בין השורות....

יערית

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקסיג'ן בטיפול :))

irit 123

New member
אז אני אסביר ../images/Emo13.gif

אם אני הולכת לאיזה תא מסויים במוח, אני נזכרת בלידה שלי. באמת, הייתה לי לידה מדהימה ומקסימה וגם מהירה. מבחינתי חווית הלידה הייתה משהו באמת מוצלח. אבל הגרוש שלי.... היום הוא גרוש, ואפילו היום אני עדיין מרחמת עליו. יש לי חברות עוד מתקופת ההריון וחלקן כבר בהריון שני, ולפעמים אנחנו נזכרות בהריון, בלידה. איך עברנו את הלידה... ואלוהים. אני בזמן הלידה הייתי אשתו של השטן אי אפשר היה להימצא לידי שנייה!! בידיוק בגלל זה, כשאומרים גבר, חדר לידה, אוקסיטוצין (שכל הזמן המיילדת חזרה ואמרה שאני צריכה להיות רגועה כדי שאוקסיטוצין ישתחרר אבל איך אפשר להיות רגועה כשיש לי צירים ואני בלי אפידורל?) משעשעת אותי

Prince315

New member
יקירתי

מבלי שתאמרי כבר ידעתי. לפעמים ניתן לקרוא גם בין השורות. אני מניחה שאת זקוקה לחוויה מתקנת. מאחלת לך אחת כזו.

למעלה