מחפש ברית

moshikombg1

New member
מחפש ברית

עדיפות : כבר לא TERROR לא AIS לא ARENA לא RED ARRMY אני עוקב אחרי כוח יש עדיפות ענקית של: TUF סהר אם אתה רואה את ההודעה הזאת דבר איתי אני כוח 40 מיליארד.

111dolev111

New member
כנס...

חחח בימקום להגיד מה אתה לא רוצה ומה העדיפות שלך יכלתה ליפות אל סהר ולבקש להיתגייס לTUF... והקטע האחרון של המישפט זה לא ניראה מה שיגרום לסהר להכניס אותך לTUF.

hakim

New member
אני מבקש ../images/Emo70.gif

TUF לא מצהירה בקשר לחוזקה . אנא אל תהיו שגרירנו או דוברינו ללא מינוי מתאים . אם אתה רוצה להתגייס אתה מוזמן לשלוח לי את המסן שלך בפרטי ואעביר לגורם מתאים . תודה מראש

moshikombg1

New member
תיכנסו

אני מכיר את סהר תקפנו יחד ואני היתי גם ב-AIS מכיר את רוב TUF מקווה שאני יכנס

lidor500

New member
איזה מפקיר :/

סתם גם אני הפקרתי את AIS אז אין מה לדבר :D

noamzib

New member
אני לא מבין למה לא RedArmy?

אנחנו עד כדי כך גרועים???

lidor500

New member
כן ממליץ על רד ארמי!

ברית קטנה, אך העיקר האיכות, ולא הכמות! ברית דמוקרטית, מתייעצת עם הברית בכל דבר, ואם מדברים כבר על כח, גם כח לא חסר! המנהלים כל אחד תותח, החברי ברית תותחים עוזרים אחד לשני קיצר מי שלא בא מפסיד!

sls8

New member
כן מה אתה צריך???

חחחחח.......... לא נראה לי שהיתכוונת אלי

HuriCaN

New member
אל מושיקו :)

מחמיא לי מאוד ששחקנים רוצים להיכנס אל TUF אך כמו שאמרתי לכולם אני לא מחפש כוח, אלא אנשים כוח לא מעניין אותי, מעניין אותי מי נמצא ומשחק במדינה בכל מקרה :) פנה אליי במסנג'ר: [email protected] בהצלחה :)

moshikombg1

New member
אני מדבר רציני

אני מדינה שמחפשת הרבה מלחמות קשות וכמובן לגבי זה אני רואה את FDA אני חושב ואת TUF כבריתות חזקים למלחומות וברד ארמי כתבו שלא יגררו אותך למלחמות בגלל זה.אז בבקששה הצעות לא סתם לכתוב אומנויות השרשור---"

lidor500

New member
מושיקו אצלנו כל יום יש מתקפות!

בקומונה, כל יום יש לפחות 3 מטרות! ואני מדבר על RA למי שלא הבין!

מנהל OYD

New member
אחי בוא אלייי

202134752 אייסיקיו מסנג'ר: [email protected] יש אצלנו 3 בסביבות הכח שלך וגם כמה מעל :) אז אנחנו בדיוק בשבילך :) בבקשה בוא לאייסי או מסן...

noamzib

New member
טוב שמע תן לי תמסנגר שלך

ולא תתחרט אני אסביר לך טוב יותר על RA

למעלה