מחפש ברית

• פותח הנושא r0ei
  • פורסם בתאריך

r0ei

New member
מחפש ברית

מדינה עם דירוג סביר טכנלוגיה טובה

duduliluf15

New member
mgh מקוריתתת

הברית שכולם מכירים אין צורך לספר בשיבחה אייסיקיו להצטרפות 274959504 מסנגר [email protected] ברית שתעזור שצריך וגם שלא צריך .........

lidor500

New member
דודו אתה יודע שההודעת גיוסים שלך

מעצבנת אותי כל פעם מחדש?! אין צורך לספר בשיבחה?! MGH התחילה פה מאפס כמו כולם, היא לא עשתה עדיין דברים שראויים לשבח ותאמין לי שיש פי אלף עליה... אז תפסיק בבקשה להשתחצן...

661994

New member
מחזק חוזק מוחזק מוחוחזק

את מה שלידור אמר MGH לא עשו כלום במשחק הזה עוד כמו רוב הבריתות

661994

New member
לא לפנות אל אנושה

הוא לא אנושי והוא לא מחובר לא משתלם לא לך ולא למדינה תפנה אליי למסנ מנהל שלוחה גדולה וחזקה שהמטרה שלה זה למחוק את המדינה של יוסף מהפלוצים של משה [email protected]

111dolev111

New member
בAIS אי אפשר לדעת ..

כל מנהל שלוחה רוצה לקחת את האנשים............ והם רבים מי יקח את המגיוס..

anoshe10

New member
אל תדבר דברים שאתה לא יודע

נמאסת כבר תומר הוא מנהל גיוסים ומי שפונה אליי במסנג'ר אני צפנה אותו לתומר!! ואני לא מנהל שלוחה!!! מאז שעזבת/נזרקת מ-AIS אתה סתם תוקף את הברית בפורום,נמאסת!!

111dolev111

New member
זה דבר שאף פעם לא הבנתי....

איך תומר מנהל שלוחה עצמאית הוא המנהל הגיוסים הראשי? ובאמת ציפיתי מיוסף אחרי מה שקרה להבין שזה לא אולך טוב.

ברית KENT מגיסת חברים

מי שרוצה להיצתרף לברית שישאיר הודעה במנהיגי העולם לרשום מיספר מדינה וכוח כללי

661994

New member
כמה דברים

אני ומושינזון(משה אנושה) ביחד בברית פשוט משעמם לי אז אני יורד עליו וקובי בהצלחה בקנט נשמע שם של חברת סיגריות...

תגובה ליוסי

כן השם נילקח מהסיגריות שאני מעשן ואוהב קנט ואני היתי בברית איתך ומה לעשות עליתי למאיה ונאלצתי לפתוח ברית אז מי שמעונין להיצתרף אהלן וסהלן ברוכים הבאים

661994

New member
כמה דברים

1. השם שלי זה תומר =.= 2.בהצלחה עם הברית 3.למה פתחתה ברית הייתה פותח שלוחת גיוסים =.=

למעלה