מחפש ברית

Sonicd

New member
מחפש ברית

כוח 5 מליארד עם שיפורים מעולים דרך אגב אם אפשר לא לעבור דרך הגיוסים והחרטא הזאת זה יהיה נחמד

661994

New member
מוזמן ל AIS

2 הסכמי שיתוף פעולה מלא שיש לנו עם TBA וברית אמריקאית גדולה אתה יכול להיות בטוח שאצלנו אתה מוגן וגם יש אצלנו התקפות. לפרטים [email protected] בברכה,תומר

111dolev111

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה טמבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח שחתמנו את ההסכם הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא היה אמור להיו בשקט! שקט אף אחד לא ידע עליו חחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אתה מספר את זה פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיך כך תגיע רחוק........ אחי תילמד מהטעיות של מפקד צבאות...

111dolev111

New member
אם אתה מחפש סתם כוח בלי גיבוש

לך לAIS עם הכוח שלהם הם לא יכולים לעשות כלום כי אין גיבוש. תיראה את DFA ברית של פחות מ10 אנשם ותיראה מה הם עושים . תוקפיםמ את AIS בכיף בAIS אין תגובה לכם לא שווה הכוח אם אתה רוצה ברית עם כוח +גיבוש WD רוצה אותך אם אתה רוצה לילמוד לשחק בדרך הכי טובה WD רוצה אותך

1ami1

New member
מוזמן ל WD!!!!

הברית שתפתח לפניך את הדלתות הברית שתוכל בה להיות הכי חזק !!!!!!! בברית הזאת אין מישהו יותר שווה ממישהו אחר! כולם שווים באותה מידה!!!!! אז כדי לך לבוא לברית בעלת עוצמה ניהול טוב ומגובשת יותר מכולםֱ [email protected] מקווה שתעשה את הבחירה שלך!

1ami1

New member
מוזמן ל WD!!!!

הברית שתפתח לפניך את הדלתות הברית שתוכל בה להיות הכי חזק !!!!!!! בברית הזאת אין מישהו יותר שווה ממישהו אחר! כולם שווים באותה מידה!!!!! אז כדי לך לבוא לברית בעלת עוצמה ניהול טוב ומגובשת יותר מכולםֱ [email protected] מקווה שתעשה את הבחירה שלך!

661994

New member
דולב רוצה לרדת על איס? אוקיי

אז בואו תראו מי זה WD דבר ראשון>>>שם מתומתם :} דבר שני>>> דולב המנהל שלהם אתם תדפקו הוא משוגע! דבר שלישי: יש אצלהם בברית חבורה של מפקירים שלא עושים כלום אלה שלא עשו כלום באיס היו IDA וIDA הברית של דולב באה עם דולב ל WD אז המפקירים עברו דירה תהנו איתם!

1ami1

New member
שמה יחתתתיכת אדייוט אני יתן לך מכות

דולב לא קשור ל WD מפגר !!!!!!! חאד דולב פרש אז זה לא אשמתי שדולב אומר את הברית הזאת! ותאמין לי היא פי 8 יותר טובה מ AIS וקודם כל WD זה לא רק IDA זה גם חלק מ TNT ואתם אלו שמפקירים !!!! אם אתה רוצה אתה יכל לשאול את מנהל שלך מי הפקיר!!!!!!!! או קיי אז אל תערב את ברית WD !!!!!! בבלאגן שלכם! כי דולב לא שייך ל WD!!!!!!! זה לא אשמתי שהוא נתן את הברית לדוגמא אפס!

661994

New member
שתוק כבר

מה קרה עברתה ברית אתה מרשה לעצמך לקלל? מנהל בברית אתה חושב שאתה מלך העולם תסתום תפה שלך כבר

yardiboom

New member
AIS

זו ברית גרועה שלי שום גיבוש WD היא אם יבוש ועם כח אתם סתם חלשלושים ורכרוכים

yardiboom

New member
התגובה היא נגד AIS

ההודעה היא למי שמסתכל על הכותרת ולא קרא את התוכן

gindis dan

New member
חחח מי שמדבר על "מתומתם" חחחח

שמע ילדון אתה ילד ב12 שתופס יותר מידי תחת .. וIDA לא מפקירים .. .

gindis dan

New member
מחזק ידלון כדי שתישתוק קצת חחח

ותילמד עיברית ליפני שאתה אומר לאנשים מפגרים.....

111dolev111

New member
כמה פיגור בילד אחד.

קטין שמע. קודם כל אני לא בWD. דבר שני ליפני שאתה מקנה אנשים מטומטמים תילמד איך ליכתוב את זה. דבר שלישי בתור מנהל לשעבר בAIS אני יודע כמה הם לא מוצלחים דבר רביעי אני לא מבין למה אתה מקנה את האנשים ש IDA מפקירים בעינימ הם הכי לא מפקירים כך צריך שהמנהל שלהם אומר להם לעבור ברית הם מבצעים ובלי לעשות שטיות כל מי שנישאר בAIS מצד IDA הם אנשים מפקירים. דבר חמישי אני הקמתי ברית מ0 ועבדתי קשה בישביל שהיא תצליח המהנלים של IDA עבדו קשה בשביל לימצוא שיטות , השיטה שAFAC מישתמשת בא כדי לעלות מדינות היא השיטה שמנהלי IDA המאציו . ובניגוד אליך שאתה קיבלתה את התפקיד ביגלל שהצחקתה את יוסף ואז הגעתה למנהל ראשי ביזכות זה שדפקתה מישהו ... אז אין לך זכות דיבור ביכלל.

yevgeny199

New member
תומר יא חמור מוצץ זין כנס

תומר עוד פעם אתה אומר משהו על הברית שלנו אתה חוטף אותה זה אחד שתיים דולב לא קשור לברית שלנו ולא הכרחנו אף אחד לבוא לברית שלנו מי שרוצה מוזמן לא התחלנו להכריח את כל AIS לעבור לברית שלנו 3 הברית AIS ברית לא מאורגנת בגרוש 20 שלוחות כל אחד עושה מה שבראש שלו עוד פעם אתם פותחים את הפה המסריח שלכם על הברית שלנו אתם תוכלו אותה בגדול

למעלה