מחפש ברית דירוג:93

מחפש ברית דירוג:93

אני מחפש ברית ואני דירוג 93 ,ואני גם מנהל המחתרת של השמדת שונאי ישראל במנהיגי עולם. לפנות רק דרך הפורום תודה

omerst

New member
שאלה

"המאפיה"יש איזשהו קשר לברית המאפיה במפקד צבאות? אם כן-אשמח אם תפרת לי אליו

yardiboom

New member
רגע בעצם

אתה לא יכול להצטרף לברית אם הדירוג שלך הוא מעל 100 אתה חייב להקים ברית אז בא למאפיה ותקים שלוחה

blubel

New member
דבר איתי...

אני יסדר לך את הברית המתאימה ביותר... לדעתי אתה צריך ללכת או ל-TEROR או ל-AIS... זו דעה שלי...אבל צריך להכיר אותך!

nci1001

New member
ממליץ על ההמלצה ../images/Emo91.gif

ומקפיץ

solide x

New member
הברית החזקה והידועה

שהמדינה הכי חזקה שם לא עוברת של ה-20 מיל'

hakim

New member
אוליי .. , .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

תפסיקו כבר להשמיץ אחרים אני אישית רואה אותם תמיד עם נציגות בעשיריה , הם פעילים ותוקפים התקפות מתוכננות .
מעניין מה אתה עשית במשחק שתהיה לך הזכות להשמיץ
אני לא מAIS !!!

661994

New member
צודק HAKIM

יש לי ברית שאני לא סובל במשחק הזה אבל היא בכל זאת ברית טובה אז אני לא אלך בפורום והתחיל לספר איזה ברית נוראית היא וזאת אחת הבריתות הגדולות מי שיש לו משהוא להגיד עדיף שישמור את זה לעצמו!

doron162

New member
לא עוברת את העשרים???

אחי... יש לך מזל שאני לא יודע מה מ"ס המדינה שלך.. כי תוך ממש שניה היא הייתה באפס כח!!!! בלי אדמה בלי כלום גורנישט!!! (ביידייש..) בקיצור אחי.. נראה אותך מזלזל בנו... ונראה אותך אומר שוב משו..

cohenman

New member
Kמרות שאני לא קשור אליו

אני מת להגיד ונראה אותך עושה משהו חאלס לדבר בפורום

lidor500

New member
משה חאלס להמליץ על הברית

שאתה נמצא בה זה אבסורדי.. תבקש ממני אני אמליץ במקומך: ממליץ אחלה ברית! במיוחד חרא אקס און P: חח הייתי חייב חח

anoshe10

New member
אני לא יבקש בשבילך ולא ממישהו אחר

אני בברית שלי ואני רואה מה הולך שם ואיך העניינים זזים לא אתם שלא בברית! וזה יהיה אבסורדי אם אתה תמליץ כי אתה לא בכלל לא מודע לברית ולמה מה שהולך שם.

lidor500

New member
כן אבל אני ממליץ על האנשים בברית...

אהה לא חשבת על זה נכון? לא חשבת נכון? ואתה יודע מה עכשיו אני לא אמליץ עליך בגלל שאתה מגחגך עלי מאחורי הגב..

למעלה