מחפש בריכה

אייקי י

New member
מחפש בריכה

אני מעונין לעשות בריכת צמחים ודגים עם ידוע לכם איפה אוכל להשיג בריכה זולה או האם אוכל לרכוש בריכת פיברגלס של ילדים ולטמון אותה באדמה והאם אוכל לחבר לה משאבה?

bel011

New member
בהחלט אפשר לקנות בריכה כזו

ולעשות ממנה משהו מקסים.יש כאן מישהו מהפורום שעשה את זה.מציעה שתכנס למילון גינון ותעשה חיפוש על בריכה, בטח יש שם הרבה חומר בנושא

avikal

New member
אפשר גם מיריעות...

בחנויות לבריכות דגים , מוכרים גם יריעות מיוחדות . אני בניתי בריכה די גדולה , יחסית בזול ובקלות . מה שיקר זו מערכת הסינון (משאבה +פילטר ביולוגי +פילטר UV ).

mr dish

New member
יש שפע של דרכים לבנות בריכת נוי כזו

אבל עליכם להקפיד מאד בשימוש בחומרים העמידים בשמש הישראלית, ובריכת ילדים אינה בדיוק פלסטיק משובח שנועד להאריך ימים בשמש....באשר לצורת הבניה - אני ממליץ ליסוע למשתלות שמחזיקות בתצוגתן מבחר בריכות נוי, למשל משתלת "וונדי"....באשר למכשירי החשמל והסינון, דגי הבריכה וצמחייתה - מומלץ ליסוע למושב רמת רזיאל, בדרך לבית שמש...יש שם מופע טבע מרהיב ועשיר מכל העולם!!!

itiz

New member
פורום בריכות ודגים

http://www.dag.co.il/nukeheb65/html/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=31 תהנה

mazoneli

New member
מנסיוני מכיוון שאתה באיזור חיפה

הכי זול זה לפנות לחברת דולפין שמייצרת גקוזים מפיברגלס ולבקש מהם שייצרו לך אחד ולקנות אותו ל פ נ י שקודחים בו חורים. אם תרצה עוד פרטים תשאל.

למעלה